Hüseyin bey video nasıl yüklenir bilemiyorum yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın.. Bir türlü fırsat bulup soramadım.. Aracınız dizel motorlu yağlı hava filtresi var ve şnorkel yapmıştınız,,,, Hava filtresi ile şnorkelin bağlantısını nasıl yaptınız biraz bilgi verebilir misiniz?
Hüseyin bey video nasıl yüklenir bilemiyorum yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın.. Bir türlü fırsat bulup soramadım.. Aracınız dizel motorlu yağlı hava filtresi var ve şnorkel yapmıştınız,,,, Hava filtresi ile şnorkelin bağlantısını nasıl yaptınız biraz bilgi verebilir misiniz?
ARAÇ GÜZEL OLMUŞ AMA BENCE KAPILAR DA BRANDA OLSA DAHA HOŞ GÖZÜKÜRDÜ ENAZINDAN DAHA ORJİNAL BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARDI ORTAYA DEMİR KAPILARIDA O ŞEKİLDE YAZLIK KULLANABİLİRDİNİZ ARAÇ GÜZEL DURUYO FAKAT KAPININ ÜZERİNDEKİ ALÜMİNYUM PROFİLLER GÖZE PEK HOŞ GELMİYO BENCE ONLARI SÖKÜP KAPIYI YARIM OLARAK KULLANIRSAN DAHA HOŞ DURUR 1 TAKIMDA BRANDA KAPI YAPARSIN KAPALI
Jeepler zaten sözünü ettiğin aynalı körüğe çok benzer.Yağmur yağınca üstünde ördek yüzecek şekilde gölcükler oluşmuyorsa sorun yok.Üçgen yan pencerelerle Atılgan Uzay Gemisini de andırıyor.
Hayırlı olsun.