Tekrar hayırlı olsun.
Tente yapılınca arka minder arkalığı biraz sorun çıkarabilecek gibi görülüyor.Fotodan göz yanılması olabilir ama yol yakınken durumu tekrar gözden geçirmekte fayda olabilir.
Yine şayet üzerine tente yapılacak ise kapıların üst yarıları ön kısımlarda sorun yaratacak gibi algılıyorum;nasıl birşeyler tasarladığını bilemiyorum ama oluşacak açıklıkları sanki metal çerçeve çözmiyecek gibi.Belki çıt çıt sistemi ile doğrudan brandayı ön sipere tutturmak gerekebilir.( M 38 A 1 lerin orijinal tentelerini incelemende fayda var,fikir verebilir.)
Veya Willys dönemi uygulamalardaki gibi( CJ 3 A, CJ 3B veya erken dönem CJ 5 ler gibi )jaka da kanal kıvırıp kapı çadır yüzlerinin ön kısımlarını fitilli olarak diktirip bu kanallara geçirebilirsin.
abicim ben size bir şey soracakdım bu benzin deposunu nasıl hallettiniz bende alta almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba
bu arada adım muhammet
öncelikle deponun nerde oldugu değilde depoyu dolduracağınızın kapağın nerde oldugu mühim.
biz depo kapağını sağ arkaya aldık çünkü depomuzu ona göre ayarlamak için
çok fazla büyük bi depo yapmadık aslında şase arasına sığabilecek şekilde yaptık 2 adet saç lada alttan bir ucu kaynaklı diğer uçlarında ise civata somun kuşak yaptık.
öncelikle deponun nerde oldugu değilde depoyu dolduracağınızın kapağın nerde oldugu mühim.
biz depo kapağını sağ arkaya aldık çünkü depomuzu ona göre ayarlamak için
çok fazla büyük bi depo yapmadık aslında şase arasına sığabilecek şekilde yaptık 2 adet saç lada alttan bir ucu kaynaklı diğer uçlarında ise civata somun kuşak yaptık.