KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Araç hala satılık gözüküyor İstanbulda ;D ;D ;D
Altuğ Kullanım farkıda var ,6 sene kullandım ,
Hoplamaya zıplamaya meyilli bir araç ,ama ben ön takımı dağıtamadım. ;D ;D ;D
Dif değil aks kesmiş, hemde arka aks ki bunda biryanlışlık var , LR arka aksı normal lastikle kesene ödül verirler, hem arka aks diyor hemde 235 lastikle diyor : Ya sanayi malı tornacı işi aks kullandı, yada başka bişey, LR servislerine sorun arka aks kesebilen kaç adam tanıyorlar.
Detroitin ömürboyu garantisi var onu kırdım diyor adam hemde zorlamadan :
Dif değil aks kesmiş, hemde arka aks ki bunda biryanlışlık var , LR arka aksı normal lastikle kesene ödül verirler, hem arka aks diyor hemde 235 lastikle diyor : Ya sanayi malı tornacı işi aks kullandı, yada başka bişey, LR servislerine sorun arka aks kesebilen kaç adam tanıyorlar.
Abi hata nerede bilmiyorum ama detroit sökülürken aracın yanındaydık tamamen dağılmıştı. Akslar konusuna gelince biz onlarla tanıştıktan sonra ki öncesi konusunda bir fikrim yok 2 haftada bir arka aksları yeniliyordu. Detroit taktıktan sonra kesmeye başladığını söylemişti arka aksları.