7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,486

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

abi o zuki acaip bir şey ,lastikleri inanılmaz başarılı ama arazide ,yolda max 80 dedi sahibi ve inanılmaz gürültülü ,yağmurda buzda ,sakın önünde durma ,çok sakat ama arazide arabada dehşet bir tork yerleri sallıyor valla ,birde kilitler ve lastik sana anlatamam hiç böyle yapılı defendar görmemiştim
bu arada durum yavaş yavaş şekillenmeye başladı galiba ,onur kıvırdı gelmeyecek,yavuz zaten hazırdı misafirim geliyor dedi tüydü,senden çok ümitliydim sende yavaştan tüyüor gibisin bakalım bir ufuk abi kaldı o ne yapacak :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Zuki derken ,yeşil ve alt takımı dağıtan Suzuki yi kastetmiştim , ;D ;D ;D

Defender dehşet olmuş ona sözüm yok .
Ne diyorum ben yaaa ;D ;D ;D yine toparlanamadım galiba ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zuki derken ,yeşil ve alt takımı dağıtan Suzuki yi kastetmiştim , ;D ;D ;D

Defender dehşet olmuş ona sözüm yok .
Ne diyorum ben yaaa ;D ;D ;D yine toparlanamadım galiba ;D ;D ;D

hee pardon ,suzuki bir yerden aşağıya indi olamaz sonra gaz gaz hopladı zıpladı yerini buldu ,ama yinede tek geçerim ,o fiyata o perfonmans doğru ellerde işlenirse altın olur valla , ama defender geröekten çok derli topluydu

Ben çıkıyorum Cihan, Hüsemen 13:30 da senin oraya geliyor, Ufufk niye kıvırdı şimdi onu anlamadım , kerim sende gelsene.

Çıktım

Sevtap
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31498.new#new

link'e bakmanı tavsiye ederim. Tam sana göre bir hareket

cihanülker' Alıntı:
erken kalkan çok yolalırmış , bu arada senin gelme işin ?? hafta sonu yalanmı oldu ??? ,bu akşam program yapacağım ankara grubu için ,yola çıkış saati filan

abi büyük ihtimal yalan oldum ben, Bayram oncesi diye tüm sınav odev essay vb. yigdilar.
Umut abi de geliyor, sen beni dahil etme bı degisiklik olursa illa bı yere kaynarim zaten.

acemi80' Alıntı:
Sevtap
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31498.new#new
link'e bakmanı tavsiye ederim. Tam sana göre bir hareket

Tecrübe böle bişe işte, valla Hocam beni çözmüşsünüz, aynen öyle yapardım ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
abi büyük ihtimal yalan oldum ben, Bayram oncesi diye tüm sınav odev essay vb. yigdilar.
Umut abi de geliyor, sen beni dahil etme bı degisiklik olursa illa bı yere kaynarim zaten.

Tamam tamam tırsma git, ben gelemiyorum sanırım ;D ;D

Seni mutlaka bir yerde yakalarım k.ç.