7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,433,809
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
gördünmü abi satışları ne kadar hızlı ilerliyor , sende durumlar ne alıştık artık bahanelere ,yoksa sendede çamaşır ,ütü durumlarımı , ;D

bende su an icin bi durum yok

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
gözüm yoruldu bügün yazmaktan ,erkenden yatacağım valla tabi sen uyu öğlene kadar sonra bizle aşık at hakmı ulennn bu hakmııı ;D ;D ;D

abi ben günde 25 saat uyusam yine de senin hızına yetişemem ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
gözüm yoruldu bügün yazmaktan ,erkenden yatacağım valla tabi sen uyu öğlene kadar sonra bizle aşık at hakmı ulennn bu hakmııı ;D ;D ;D

Zirveye çıkmışsın bu gün zaten yazmaktan belli oluyor. Ordan aşağılar nasıl gözüküyor

cihanülker' Alıntı:
aa valla hocam gerçekten zirveye çıkmışım ,yazıları okuyup cvp vermekten kendimi görmez olmuşum ,yuppiii zirvedeyim artık ;D

Vatana millete hayırlı olsun Artık aşağıdakiler de sözlerine dikkat etsinler saygıda kusur etmesinler

şimdi kargodan telsizi aldım üzerinde çizik bile yok gayet kibar umarım çalışır yarın deniyecem

ufukozkan' Alıntı:
bu gun pek bi sakin burasi ne is ?

Bende anlamadım dünkü fırtınadan sonra birden bire bu sessizlik hayra alamet değil.

Hadi diyelim Sevtap üst üste iki geziden sonra akıllı ev kızı modunda bonus biriktiriyor Kerim iki gün çok meşgulüm dedi. Eeeee diğer elemanlaradamı biz bahane bulalım

Herkeze merhaba ben birazdaha defender sayfalarını karıştıyarım geliyorum