7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Yahu arkadaş bir dostunun can sıkıntısını gidermek için hayatının fedakarlığını yapıyor suçlu duruma düşürüyorsunuz, el insaf

;D ;D ;D Aman hocam kalsın , Ufuğu hayal ettinizmi öyle palmiye etek puanlı çorap ;D ;D ;D ;D ;D

Babamın yanında sakın bize öyle gelmeyin, arkadaşların bunlarmı diye evlatlıktanda atılmayayım ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Aman hocam kalsın , Ufuğu hayal ettinizmi öyle palmiye etek puanlı çorap ;D ;D ;D ;D ;D

Babamın yanında sakın bize öyle gelmeyin, arkadaşların bunlarmı diye evlatlıktanda atılmayayım ;D ;D ;D

abi perukta lazım ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi perukta lazım ;D ;D ;D ;D

Peruk kurtarmaz Altuğ Başka işlemlerde gerekir ki. Yavuz zaten başka bir yol bulsunlar diyor.

yavuz abi aman onuru babamızdan uzak tutmak gerekir walla meyve suyu diye ufuk abiye yapılan özel iksirden bile verebilir ;D ;D ; D

Ufuğu ben böyle görmek isterim ;D ;D ;D Yakışır kardeşime sakallarda benziyor zaten ;D

http://www.youtube.com/watch?v=ziThYl6B2vw

Abi bu şarkıyı her ne sebeple koydunsanda çok güzel , dilinden anlamasamda bu saatte iyi geldi teşekkürler

yunus bager' Alıntı:
Abi bu şarkıyı her ne sebeple koydunsanda çok güzel , dilinden anlamasamda bu saatte iyi geldi teşekkürler

Başka hiç bişeyin önemi yok diyor abi..
Heralde Defender'a döktüğü paralar yüzünden böyle içli içli söylüyor.. Hayatım bitmiş benim diyor, defender ömrümü kuruttu diyor.

;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Bir defender hikayesi Adamin hayatini nasil karartmis onu anlatiyor......

ufukozkan' Alıntı:
Bir defender hikayesi Adamin hayatini nasil karartmis onu anlatiyor......

fastjunkie' Alıntı:
Başka hiç bişeyin önemi yok diyor abi..
Heralde Defender'a döktüğü paralar yüzünden böyle içli içli söylüyor.. Hayatım bitmiş benim diyor, defender ömrümü kuruttu diyor.

Buradan da doğruluğunu teyit edebilirsin Yunus abi
;D ;D ;D

Yavuz bu bana yapilirmi yahu ....... modum degisti simdi...... surda yumusak yumusak takiliyoduk yahu

yahu şarkı neydi, adam kim, ben beceremedim izleyemedim

nothing else matters :