KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla ben ne maliyeden korkarım nede gaz pedalına dibine kadar başmaktan, ama GC ye binen Lr ci arkadaşlar çok şikayetçi sizlerden haberiniz olsun ,kokudan gaz pedalının altında yumurta varmış gibi kullanıyorlar, onca beygire yazık oluyor diyordu geçenlerde birtanesi ;D
abi o gezide sizin landcilerden birinin sürpriz yumurtası düşmüş pedalın altındaymış yıkamacıya kadar öyle gittim farketmesem 2 silindir çalışmıyo diye kapak açacaktım ;D
valla şaka bir yana benim zuki'den de defender dan da kolumu zj deki gibi çıkartıp rahat hareket edemiyorum.görüş alanları da kısıtlı gibi geldi hep böyle midir...
valla şaka bir yana benim zuki'den de defender dan da kolumu zj deki gibi çıkartıp rahat hareket edemiyorum.görüş alanları da kısıtlı gibi geldi hep böyle midir...
Doğrudur yapacak bişey yok 20 küsür senedir land kullanıyorum alışkanlık olmuş artık
Ama abimin defenderi Sevtap ablada kullandı onada sormak lazım hadi bizim yanımızda defendere çamur atmadı ama bellimi olur belki beğenmediği yanları vardır
Doğrudur yapacak bişey yok 20 küsür senedir land kullanıyorum alışkanlık olmuş artık
Ama abimin defenderi Sevtap ablada kullandı onada sormak lazım hadi bizim yanımızda defendere çamur atmadı ama bellimi olur belki beğenmediği yanları vardır
abiler closed nedir
hani 7/24 olacaktı burası ben şimdi akşam yatarken kafama takılan soruyu kime sorucam
hayal kırıklığına uğradım
ben genede soruyu dükkanın kapısına sıkıştırıyım ilk açan cevap verir belki
landrover özellilkede 110 defeveder virüsünü fena halde almış biri olarak almak istediğim araçları tasarlarken hep ekonomik olsun diye dizel düşünüyorum
dün sahibindende dolaşırken çok güzel toplanmış vede birsürü extrası olan araçlar gördüm ama bakıyorum benzin /lpg yazıyo direk ????? kafamda soru işaretleri oluşuyor
ilk yatırım veişletme maliyeti olarak benzin/lpg li araçlar nasıldır bakımı zormudur fazla yakarmı şehir içi şehir dışı ve alacağım araba tek olacağı için şehir içinde kullanılacak( aman şehir içi denilince yanlış anlaşılmasın trabzon) sabah işe akşam okula hafta sonları köye ve yaylara o yüzden sürekli kullanılacağı için birazda ekonomik olsun istiyorum
şimdiden cevaplarınıza teşekkür ediyorum
Tek araç kullanacaksan biraz sıkıntılı olabilir. LPG dizel'e göre anladığım kadarı ile çok farklı olmamakla birlikte daha az yakmakta. Benim LPG li seri lll var ve son gezimizde 421 KM. de 119 Tl yaktı sana bir bilgi verir belki