KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tek araç kullanacaksan biraz sıkıntılı olabilir. LPG dizel'e göre anladığım kadarı ile çok farklı olmamakla birlikte daha az yakmakta. Benim LPG li seri lll var ve son gezimizde 421 KM. de 119 Tl yaktı sana bir bilgi verir belki
bu offroad olarakmı şehir ii şehir dışı yakıt olarakmı acaba
mesela 100 km de şehir içinde laç litre benzi , lpg ve şekir dışında kaç litre benzin , lpg
benim baktığım araçlar v8 3.5 ti
Dizel-Benzinli tercihinde sonsuz söz söylenir. Cevabı kendinize göre belirleyeceksiniz.
2.5 düz dizel ve 3.5 V8 benzinli karşılaştırılıyor ise bence benzinli...
Mali olarak aynıdır değerleri.
Ancak 300TDI mı? 3.5 benzinli mi? derseniz, 300 TDI derim.
Dizel-Benzinli tercihinde sonsuz söz söylenir. Cevabı kendinize göre belirleyeceksiniz.
2.5 düz dizel ve 3.5 V8 benzinli karşılaştırılıyor ise bence benzinli...
Mali olarak aynıdır değerleri.
Ancak 300TDI mı? 3.5 benzinli mi? derseniz, 300 TDI derim.
bu offroad olarakmı şehir ii şehir dışı yakıt olarakmı acaba
mesela 100 km de şehir içinde laç litre benzi , lpg ve şekir dışında kaç litre benzin , lpg
benim baktığım araçlar v8 3.5 ti
ben trabzonda pek defender göremedim havaalanının karşısında bir landrover servisi var orada bazen görüyorum
şu an araştırma safhasında olduğum için tam bir karar verilmedi daha ama yazıyorum bir kenara zaten alınma safhasında siz abilerimi baya rahatsız edicem
bunumu alıyım bunu mu diye şimdiden tekrar teşekkür ediyorum
keşke ama bu ayın 15 inde finallerim var temmuzun ortasına kadar hep okuldayım
bu arada dikkatimi çeken araçlardan biride sizin arabanız diri duruyo orjinal km ise biraz uğraşla çok güzel evladiyelik bir araç çıkar
Mete hocam seri 3 2286 cc defenderlede ise benzinliler 2500cc ,3500cc diye devam eder seri 3 ün ağırlıgı 1500kg defender 110 2000kg aralarında birazdaha fazla yakıt sarfiyatı vardır
Mete hocam seri 3 2286 cc defenderlede ise benzinliler 2500cc ,3500cc diye devam eder seri 3 ün ağırlıgı 1500kg defender 110 2000kg aralarında birazdaha fazla yakıt sarfiyatı vardır
Günaydın Hızır Paşa ben sadece bir fikir vermesi açısından yazdım ona göre arkdaş bir kıyaslama yapar diye (Zaten o saatte benden başka soruyu cevaplandıracakta kimse yoktu
Günaydın Hızır Paşa ben sadece bir fikir vermesi açısından yazdım ona göre arkdaş bir kıyaslama yapar diye (Zaten o saatte benden başka soruyu cevaplandıracakta kimse yoktu
Sizleri bulmuşken bir soru sormak isterim. Yunus kardeşim, Mete abim ve diğer on-line arkadaşlar, Cooper STT ve STC lastikler hakkında ne düşünürsünüz. (RRC'yi haftada 2 gün ve ayda toplam 400 km. kullandığımı düşünürsek)
Hoşgeldin Maliye bakanı ses etmedi ;D Lastikle besmele çekip, yükseltme, diff guard ve heavy duty rot koluyla gazı kesip, Port bagajıyla fren yapmayı planlıyorum. Malum mevsim gereği sıralama değişebilir. Tavan, yükseltme heavy duty , Tavan yükseltme lastik, vs. kombinasyonlara girebilirim. Yaz mevsiminde lastiği kenara atabilirsem kışa rahat ederim diye düşünüyorum.
( nemesis videolarını beğenmeni umuyorum)