7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,815
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bu offroad olarakmı şehir ii şehir dışı yakıt olarakmı acaba
mesela 100 km de şehir içinde laç litre benzi , lpg ve şekir dışında kaç litre benzin , lpg
benim baktığım araçlar v8 3.5 ti

Etiketler

Dizel-Benzinli tercihinde sonsuz söz söylenir. Cevabı kendinize göre belirleyeceksiniz.
2.5 düz dizel ve 3.5 V8 benzinli karşılaştırılıyor ise bence benzinli...
Mali olarak aynıdır değerleri.

Ancak 300TDI mı? 3.5 benzinli mi? derseniz, 300 TDI derim.

teşekkür ederim
akşam bunlar takıldı diye biraz uyuyamamıştım
o zamn araştırmalarıma benzinlileride katıyorum

wanted' Alıntı:
bu offroad olarakmı şehir ii şehir dışı yakıt olarakmı acaba
mesela 100 km de şehir içinde laç litre benzi , lpg ve şekir dışında kaç litre benzin , lpg
benim baktığım araçlar v8 3.5 ti
Bu değer %50 Şehirler arası 120-130 KM/h hızla ve diğerı kalan kısmı dağlarda kullanıldı. (Adana aladağ gezisi)

eğer trabzondaysanız erol beyle konuşmadan araç almayın derim (erol tuncay)

acemi80' Alıntı:
Bu değer %50 Şehirler arası 120-130 KM/h hızla ve diğerı kalan kısmı dağlarda kullanıldı. (Adana aladağ gezisi)
ben hızı hiç sevmem ben kendi binek arabamızla bile gerekmediği sürece 100/110 la giderim o yüzden dahada ekonomik olur o zaman
ndoganci' Alıntı:
eğer trabzondaysanız erol beyle konuşmadan araç almayın derim (erol tuncay)
ben trabzonda pek defender göremedim havaalanının karşısında bir landrover servisi var orada bazen görüyorum
şu an araştırma safhasında olduğum için tam bir karar verilmedi daha ama yazıyorum bir kenara zaten alınma safhasında siz abilerimi baya rahatsız edicem
bunumu alıyım bunu mu diye şimdiden tekrar teşekkür ediyorum

Abdülsaned acele et yaz geldi 2. gezenbilir buluşmasında offrood gezisi mutlaka olur Düzce kampına gittiğimde bayağı renkliydi.

figo' Alıntı:
Abdülsaned acele et yaz geldi 2. gezenbilir buluşmasında offrood gezisi mutlaka olur Düzce kampına gittiğimde bayağı renkliydi.
keşke ama bu ayın 15 inde finallerim var temmuzun ortasına kadar hep okuldayım
bu arada dikkatimi çeken araçlardan biride sizin arabanız diri duruyo orjinal km ise biraz uğraşla çok güzel evladiyelik bir araç çıkar

Mete hocam seri 3 2286 cc defenderlede ise benzinliler 2500cc ,3500cc diye devam eder seri 3 ün ağırlıgı 1500kg defender 110 2000kg aralarında birazdaha fazla yakıt sarfiyatı vardır

Bu arada herkeze günaydın

yunus bager' Alıntı:
Mete hocam seri 3 2286 cc defenderlede ise benzinliler 2500cc ,3500cc diye devam eder seri 3 ün ağırlıgı 1500kg defender 110 2000kg aralarında birazdaha fazla yakıt sarfiyatı vardır

Bu arada herkeze günaydın

Günaydın Hızır Paşa ben sadece bir fikir vermesi açısından yazdım ona göre arkdaş bir kıyaslama yapar diye (Zaten o saatte benden başka soruyu cevaplandıracakta kimse yoktu

acemi80' Alıntı:
Günaydın Hızır Paşa ben sadece bir fikir vermesi açısından yazdım ona göre arkdaş bir kıyaslama yapar diye (Zaten o saatte benden başka soruyu cevaplandıracakta kimse yoktu
Rica ederim hocam herkez fikir beyan edecek tabi illa benim yazdığım doğru olacak diyede bir kaide yok
saygılar ... (hızır)

yunus bager' Alıntı:
Rica ederim hocam herkez fikir beyan edecek tabi illa benim yazdığım doğru olacak diyede bir kaide yok
saygılar ... (hızır)

Sayenizde artık ufak tefek konularda bende yardımcı olmaya başladım arkdaşlara

acemi80' Alıntı:
Sayenizde artık ufak tefek konularda bende yardımcı olmaya başladım arkdaşlara
verdiğiniz bilgiler için hepinize tekrar teşekkür ediyorum

Tüm Dostlara Çayırova'dan Merhaba,

Sizleri bulmuşken bir soru sormak isterim. Yunus kardeşim, Mete abim ve diğer on-line arkadaşlar, Cooper STT ve STC lastikler hakkında ne düşünürsünüz. (RRC'yi haftada 2 gün ve ayda toplam 400 km. kullandığımı düşünürsek)

Yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler.

Selamlar

hakan

o lastikleri serdar kullanıyor ve memnun diye biliyorum, ancak sen mt lastik alıp ne yapacaksın? yoksa, yoksa ??????

ndoganci' Alıntı:
hakan

o lastikleri serdar kullanıyor ve memnun diye biliyorum, ancak sen mt lastik alıp ne yapacaksın? yoksa, yoksa ??????

Abi Selam,

Hoşgeldin Maliye bakanı ses etmedi ;D Lastikle besmele çekip, yükseltme, diff guard ve heavy duty rot koluyla gazı kesip, Port bagajıyla fren yapmayı planlıyorum. Malum mevsim gereği sıralama değişebilir. Tavan, yükseltme heavy duty , Tavan yükseltme lastik, vs. kombinasyonlara girebilirim. Yaz mevsiminde lastiği kenara atabilirsem kışa rahat ederim diye düşünüyorum.
( nemesis videolarını beğenmeni umuyorum)