Cihan abi, tam olarak hangi projeleri yöneteceksin sen şimdi ??
Proje sıkıntısı çekersen, Kiev'de projeler bekliyor, ilk tatilde kafile kafile proje yaratabilirim ;D ;D ;D ;D ;D
Ablacım ben zaten uzun bir süre arkadaşlarımın telefonlarında Jonathan olarak kayıtlıydım. Ki üniversiteden beni tanıyıpta hala adımı bilmeyen insanlar var.
Yahu Ömer bu Jonathan bildiğin martı, Jonathan Swift değil ;D ;D
Martı Jonathan Livingstone
Kitaptan bana çok uygun olduğunu düşündüğüm 3 özet paragraf :
...Ailesinin tepkisi üzerine kısa bir süre diğer martılar gibi olmaya çalışsa da bu onu mutlu etmez ve yeniden uçuş denemelerine başlar...
...Çalışmaları yüzünden toplanan “martı kurultayının” onu ödüllendireceğini düşünen Jonathan tam tersi bir tepkiyle karşılaşır: Toplumun saygınlığını sarsmakla suçlanmaktadır. Sürgün edilir. O yaptıklarından pişmanlık duymadan çalışmaya devam eder...
... Martı Jonathan’a göre hiçbir sınır olmamalıdır. Eğitmeni Sullivan ile uçuş çalışmalarına devam ederken ordaki en yaşlı martı Chiang ile hayatını ve bulunduğu yeri sorgulamaya başlar. Gruba yeni katılmasına rağmen öğrenmeye korkusuzca yaklaşan tek martıdır. Bu özelliği ile hemen ön plana çıkar. O dünyaya dönüp öğrendiklerini diğerlerine de öğretmek istemektedir. Bu dönüş sırasında ilk karşılaştığı Martı Fletcher olur. Zamanla Jonathan’ın altı öğrencisi olur. Tüm öğrencileri uçma arzuları nedeniyle sürüden kovulmuş martılardır...