onur bizim burada liva pastahanesi var ,pazar günleri süper kahvaltı çıkarıyor ,orada yapabiliriz , altuğlarda oraya gelir hem sahayada yakın ne dersin, onur hadi ya organizasyonu sana verdik tııkk yok bu ne biçim projeeee
Abicim kimse yok ki ortalarda )
Liva pastanesi neresi ben bilmiyorum. Kafe's bizim geçen sene buluştuğumu yerdi, eskişehir yolu üzerinde.
Altuğ, Emrah siz Bilkent'i bulabilirseniz gelin buradan gideriz, en kolay burası diye diyorum, başka yeri biliyorsanız orası da olur.
Saati herkes gelsin kesinleştiririz. Ama en geç 9 da Ankara'da olun derim..
altug onaran' Alıntı:
umut abicim sen gel istersen ben kendimi ortaya atarım vurman için ;D
Cihan abi benim navigasyon cihazı Çayyolu mahallesinde bir Liva buldu. Dolunevler sitesinin hemen dibinde gözüküyor harita üzerinde. Dediğin yer burası mı?
onur çorba içtiğimiz yer yokmu , gece sonunda geçen gün oraya gelmeden sağda ,ümitköy çarşısında hemen sana çok yakın ,benim telefonum açık olacak ,telsizde 31 kanal fm olacakmış ufuk abi söyledi
Cihan abi benim navigasyon cihazı Çayyolu mahallesinde bir Liva buldu. Dolunevler sitesinin hemen dibinde gözüküyor harita üzerinde. Dediğin yer burası mı?
onur çorba içtiğimiz yer yokmu , gece sonunda geçen gün oraya gelmeden sağda ,ümitköy çarşısında hemen sana çok yakın ,benim telefonum açık olacak ,telsizde 31 kanal fm olacakmış ufuk abi söyledi
ok otobandan inmeden direkt ,gişelerden devam edin ,taaaki eskişehir ,aşti tabelasını görene kadar sonra aşti,şehir merkezini takip et ,en kolay yol direkt yanımıza geleceksin ,sabah telefonum açık olacak arayın