7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,329,749
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kim vurdu seni ;D ;D ;D ;D

kim vurmuş olabilir ;D ;D ;D ;D ;D

Onurun söylediklerine inanmayın , birtek topuğumdan birde sırtımdan vuruldum başka yok elimde deliller var ;D ;D Japon takımını hep kafadan zımbaladık , 10 oyunun 9 u bizim, bir oyunda mermimiz bitti ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
kim vurmuş olabilir ;D ;D ;D ;D ;D

birtek topuğumdan birde sırtımdan vuruldum

Nasiiiiiiiiii bu ne demkdirki sen yerde yatarken baskına uğramışın ;D ;D ;D ;D ;D

Onurun söylediklerine inanmayın , birtek topuğumdan birde sırtımdan vuruldum başka yok elimde deliller var ;D ;D Japon takımını hep kafadan zımbaladık , 10 oyunun 9 u bizim, bir oyunda mermimiz bitti ;D
[/quote

sana artık diyecek bir şey bulamıyorum ,ulen daha düüütttt düdük çaldı ,ilk çıkan sen değilmiydim ,onur totodan şişledi ya , hemde 1 dak sürmedi , bende çon çon ları koruyayım derken kafadan yedim yavvvv

ufukozkan' Alıntı:
Nasiiiiiiiiii bu ne demkdirki sen yerde yatarken baskına uğramışın ;D ;D ;D ;D ;D

yok len yerde yatarken birtek kapsül çarptı, vuruldum diye çıktım meğer patlamamış, üzerimde boya yoktu, topuğu sperin altından gelen bir kapsül vurdu, sırtımdan uzak mesafeden ayakta vurdular ;D ;D ;D

Onur delik deşik oldu , kafa ,dizler, toto ,göğüs vurmadığımız yer kalmadı ;D ;D

Ama Cihanın kule maceraları vardı süperdi gülmekten öldüm ya ;D ;D ;D ;D

işte japon takımı sarı yelekliler ;D ;D ;D ;D G4 turuncusu mermi izlerini sayın ;D ;D

Son foto onurun dizler ve kafaya bakın ;D ;D ;D ;D

Cihan, alnından yemişsin sende boyayı ;D

Katılıyorum abicim, alandan ilk ayrılan Yavuz Yavuz isimli oyuncudur..

;D ;D ;D

O kimse kendini kaptırmış oyuna ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ya yemediğim yer kaldımıki , benim siperi taradı adamlar boyadan demirler gözükmüyordu ,hatta bir ara arkadaşlardan bir tanesi ,adı bende saklı , kafama atacaktı , silahi çok güldüm . çokkk

cihan abi bugün çok koştu (!) ;D ;D ;D ;D
kulede kafayı gizliyor ama alt taraf komple açıktı deve kuşu misali ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

onur bu akşam uyumak yasak sana beyin sarsıntısı tehlikesi var o son darbeden sonra ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar sadece iki defa cihan abi tarafından vuruldum biri kolumdan ikinciside de kapsül elimde patladı ama LR nin direksiyona geçince iyileşti ;D ;D ;D ;D