EE defender kimilerine kekemelik yapar kimilerinede unutkanlık yapar ;D ;D ;D ;D ;D
Yandın san virüs seni işledi artık tek çözüm land rover ;D ;D ;D
sen birdaha defender hakında konuşta o zaman ben sorarım sana ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/1992_model_dizel_defender_acil_!!!-62WQQaXQQ18613239WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=3#mega
acele edipte böyle defenderlere bakma kazıklandığını bile anlamssın sen şimdi defender sarhoşusun kandırırlar seni ;D ;D ;D
EE defender kimilerine kekemelik yapar kimilerinede unutkanlık yapar ;D ;D ;D ;D ;D
Yandın san virüs seni işledi artık tek çözüm land rover ;D ;D ;D
sen birdaha defender hakında konuşta o zaman ben sorarım sana ;D ;D ;D
aslında onur çok fazla isabet aldı (bende kafadan vurdum ;D ) ondan dolayı olabilir eğer böyle bir etki yapıcağını bilseydik çok daha önceden uygulardık bu tedaviyi
Kıvırma kıvırma
ben açık açık duydum duymam gerekeni
aynı şey sadece senin başına gelmedi istersen sevtap ablana sor oda ilk abimin defendere binmişti )))))))))))))))
Onur videoya kaydedilmemiş bazı itiraflarında benim hafızamda ;D ;D ;D ;D İnsan kafaya darbe almayınca unutmuyor işte ;D ;D ;D ;D
Arthur ile tur atana kadar Disco almaya niyetliyim diyordu, hızlandırılmış kurs sonrasında TYT nın periyodik bakım parasına alırım bi Defender paşa paşa binerim demeye başladı ;D ;D ;D