7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,291,273

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydınlarr ;D ;D

Ne güldüm Onura ya gece gece ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Günaydınlar, ne oldu ya neyi kaçırdım ? Kim bu Onur, biz de gülelim, ne yapmış ??

Yeni bir arkadaşımız Kandırmışlarda boşver sen ;D ;D ;D bİzimle bir alakası yok yani

SDC' Alıntı:
Küçük çıyanı yalnız bıraktınız bak ne oldu ;D ;D ;D

Ablacım PB ye gelen bütün capon çetesi Defender almaya kara verdi ama renk vermiyorlar. Arthur'a bakışlarını görecektin. ;D ;D ;D ;D

Onur'un oduncu kamyonunu satışa çıkarıyoruz zaten ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Ablacım PB ye gelen bütün capon çetesi Defender almaya kara verdi ama renk vermiyorlar. Arthur'a bakışlarını görecektin. ;D ;D ;D ;D

Onur'un oduncu kamyonunu satışa çıkarıyoruz zaten ;D ;D ;D

çok pis vuruldum diyor adam daha ne desin

discovery-V8' Alıntı:
çok pis vuruldum diyor adam daha ne desin

Abi Arthur'la tur atmadan önce itiraflara başlamıştı ama siz duymadınız ;D ;D ;D

Disco 1 almayı ciddi düşünüyorum diyordu. Senin verdiğin hızlandırılmış Defender kullanma kursundan sonra zaten Defender'a çok pis vuruldu ;D ;D ;D

lastiklere vurumuştur onur ,yoksa araba komple lastik zaten başka bir şey yok , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,

cihanülker' Alıntı:
lastiklere vurumuştur onur ,yoksa araba komple lastik zaten başka bir şey yok , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,

kullandı abicim kullandıktan sonra dedi gerçekten başka bişeymiş bu diye ;D

emrahmarti' Alıntı:
Abi daha otoparktan çıkmadan satılık 2009 hilux demeye başladı, düşün o kadar yani ;D ;D ;D

emrahçım yalnı unutmayalım hilüx ,defender gibi 20 tane eskitir .çok acaip bir araç ,dayanıklı,kırılmıyor ,hoş ilgi alanımda değil ama gerçekten çok sağlam