7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,292,042
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
emrahçım yalnı unutmayalım hilüx ,defender gibi 20 tane eskitir .çok acaip bir araç ,dayanıklı,kırılmıyor ,hoş ilgi alanımda değil ama gerçekten çok sağlam

Çok sağlam olabilir ama onun servis masrafları ile bi Def alıp ondan daha uzun süre sağlıklı kullanırsın ;D ;D ;D arazide de burası kırıldı, şurası çizildi diye düşünmeden gidersin ;D ;D ;D ;D

Etiketler

parçaları çok ucuzmuş ,kullanan lar söylüyor ama eski kasaları ,onurunki değil ,servis masrafı yok ,çünki sanyiyie takılıyor eski modeller ;D

cihanülker' Alıntı:
parçaları çok ucuzmuş ,kullanan lar söylüyor ama eski kasaları ,onurunki değil ,servis masrafı yok ,çünki sanyiyie takılıyor eski modeller ;D

Eski modeller konusunda haklısın. Ama yeni araçlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

ufuk abi dün çok şey kaçırdın keşke sende umut abide olsaydı yokluğunuz hissedildi.

altug onaran' Alıntı:
abi kolay değil üzerinden ingiliz çetesi geçti ;D ;D ;D ;D ;D
baktık İngiliz çetesi araçları gibi çok hafif kalıyor, ;D ;D ;D
takviye 2 japon verdik,esas ben sizin takımda olacaktım ki o zaman görecektiniz şenliği ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ayda bir bence yapalım,çok zevkliymiş .

Bence de , hakkaten keyifli, bi de boya topu işini abartmasak(altuğ ;D ;D ) oyun neredeyse bedava
20 liraya bu kadar güzel yerde hiç oynamadım ben.

onur zaten 15 kapsülün 1 tanesi batladı yazın oynarsak dahada zevkli olucak

hem maskede buğu derdi de olmaz

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ayda bir bence yapalım,çok zevkliymiş .

Bi dahakine ben de gelicem

Çok kıskandım sizi ama ben gelince katılmasını istediğim biri var (Onur bilir) o da gelsin ;D ;D ;D ;D ;D