Kerim abi dünyada adamlar bunu avlanmak için kullanıyorlar. Bunlar ile avladıkları hayvanlar akıllara zarar zaten. Adamın bizi bizon indirmiş sen hesap et ;D ;D ;D
Dokuzlu fişek sıkarlar ama bu normal fişekten daha güçlü. O kadar su dolu şişeyi her silah geçemez. O tahtayı delemez. İyi bir avcı tek kurşunla bu silahla domuz avlayabilir.
Hocam bu silahlara hiç ilgim olmadı ,çok bilgim yok.
bizim yivli fişekleri o su dolu şişelere atsak parçalarını bile bulamayız.
kaldıki 9 lularla kapıları 2ye bölüyorduk.
İyi bir avcının o silahla domuza gitmesi için hakikaten iyi olması lazım ;D ;D ;D
ben gitmem şahsen ;D ;D ;D
Biraz da lüksü konforu var.
Aslında bir tane olsaydı da, arkadaşın, deneseydim biraz ;D çamura dalıp baksaydım Defender muamelesi yapıp görseydim nasılmış arazide. Ne güzel olurdu
Hocam bu silahlara hiç ilgim olmadı ,çok bilgim yok.
bizim yivli fişekleri o su dolu şişelere atsak parçalarını bile bulamayız.
kaldıki 9 lularla kapıları 2ye bölüyorduk.
İyi bir avcının o silahla domuza gitmesi için hakikaten iyi olması lazım ;D ;D ;D
ben gitmem şahsen ;D ;D ;D
14 lü dediğimiz 38 kalibre tabancalardan daha az etkili değil. Domuz avına zaten bununla ancak macera olsun diye gidilir. Malum domuz yaralı iken çok tehlikelidir ve ateş edilen tarafa saldırır.
Yahu ateşli tüfek alsana, ne yapacaksın bu oyuncağı. bi zaman sonra hiç keyif vermez, çıkarağı arızalar da cabası. o mod 125 lerde falan bile nasıl yay arızaları çıkıyor, buna hiç bi şekilde güvenmem ben.
bir de ; http://www.bahriyeli.com.tr/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=CUSTOM-98&categ=72&parent=0&navop=0&area=1
Kerim abi dünyada adamlar bunu avlanmak için kullanıyorlar. Bunlar ile avladıkları hayvanlar akıllara zarar zaten. Adamın bizi bizon indirmiş sen hesap et ;D ;D ;D
duran hedefe olur,ama tek 50 calibre bence yetmez ya neyse,( büyükbaş için)
domuz gibi hareketli hedefe zor,hayvanı sağlam vuramazsan Allah korusun ,birdaha doldurmak falan hikaye olur.
abi bendeki havalı tabancada da yiv-set var ve yasal aslında bunların kontrolu yok fatura varsa kanun karşısında şuç yok ama bir olaya karışırsa ortalık karışır
Yahu ateşli tüfek alsana, ne yapacaksın bu oyuncağı. bi zaman sonra hiç keyif vermez, çıkarağı arızalar da cabası. o mod 125 lerde falan bile nasıl yay arızaları çıkıyor, buna hiç bi şekilde güvenmem ben.
bir de ; http://www.bahriyeli.com.tr/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=CUSTOM-98&categ=72&parent=0&navop=0&area=1