7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,292,134
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hocam inan bana gerek yok boşu boşuna para harcama , biraz daha ekleyip vinç alırsın dur bakayım biraz 10 dak ver bana ;D

Etiketler

hocam bu vinç senin işini fazlasıyla görür fiyat 700 ytl gezenbilir indirimi dahil

http://www.sahibinden.com/t-_max_ew-_6500_12v_vinc_ba_2603-17WQQaXQQ8031221WQQpXQQdisplayitem?

Benimde kafamda buna benzer bir şey varda şimdi buna ayıracak bütçe yok o yüzden geçici çözüm arıyordum

acemi80' Alıntı:
Benimde kafamda buna benzer bir şey varda şimdi buna ayıracak bütçe yok o yüzden geçici çözüm arıyordum

hocam geçicici çözümler hep pahalıya patlıyor biliyorsun ,bence az daha sabır ,araştıralım düşeş bir şey denk geldimi patlatırız ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam geçicici çözümler hep pahalıya patlıyor biliyorsun ,bence az daha sabır ,araştıralım düşeş bir şey denk geldimi patlatırız ;D

1 tonluk manuel de benim aklıma pek yatmadı bekleyelim bakalım

Herkese merhaba, hocam bayramda analatımıştım size resmi aşağıda 5 tonluk fiyatı 60 yl düşünü derim ingiliz malı ismini hatlayamadım uzaktan kumanlı ve kablo kontrollü [attachment=2]

Ali fiyatta bir yanlışlık olmasın Bunları nerden bulmuştun teferruatlı bir bilgi verebilirmisin

alihay' Alıntı:
Herkese merhaba, hocam bayramda analatımıştım size resmi aşağıda 5 tonluk fiyatı 60 yl düşünü derim ingiliz malı ismini hatlayamadım uzaktan kumanlı ve kablo kontrollü [attachment=2]
Fiyatı 60 görünce aklım çıktı ;D ;D ;D
Herhalde 600 olacaktı ;D ;D ;D

Bu fiyata bir öne birde arkdaya takarım

evet 600 tl pazarlık etmedim fiyat düşede bilir hemen linki yazayım http://www.vinccenter.com/tr/jeep-tekne-vincleri.html

bugün kü uykumu uykusuz kalan yavuz abim ve cihan abim için uyudum ;D

kış geldi uyku sürelerim uzamaya başladı ;D ;D ;D