7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,296,628

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Şubatta biraz zor gülersiniz defender e Hakanınki bitmiş olacak, onunla gelirsek araçlarınız onun dikiz aynasında bir noktacık olmaktan öte gitmez ;D

abi ben şimdiden rezervasyon yaptırabilir miyim ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi ben şimdiden rezervasyon yaptırabilir miyim ;D ;D ;D

Biterse en azından ruhsatında 9+1 yazıyor , japon şeysi gibi 7 kişilik değil, klimadan kompresöre kadar herşeyi olacak rezarvasyonsuz bile yer bulunur ;D

erenatac' Alıntı:
Cihan abi İstanbula giden var mı diye sormuştun,sanırım gittin geldin ama yarın sabah bende günübirlik İstanbula gideceğim,yapılacak birşey varsa söyle.Gidişim kesinleşmeden söylemeyeyim dedim ama...

Eren bir köpekcik var onu alabilirmisin ?

altug onaran' Alıntı:
ooooo önce ben söyledim lütfen sıraya geçelim ;D

kavga etmeyin 2 defender var ötekinide tamamladıkmı 20 kişi alır + 18 avcı + 22 köpek ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
kavga etmeyin 2 defender var ötekinide tamamladıkmı 20 kişi alır + 18 avcı + 22 köpek ;D ;D
;D ;D ;D ;D
neyse yavv şimdiden lsteye yazmasınlar beni sonra gene gelemem o zaman heralde sayfadan bile silinirim

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
neyse yavv şimdiden lsteye yazmasınlar beni sonra gene gelemem o zaman heralde sayfadan bile silinirim

Sen şimdi çık yola, o Defenderla Şubata anca orada olursun ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Sağ koltuk bana kombine

Diğer koltuklar için olabilir :

Ali Bey hoşgeldiniz
Hoşbulduk Sevtap hanım.
Güzel bir organizasyon olacaktı ama, inşallah daha iyisiyle karşılarız ekibi. ( Cesareti tebrike aynıyla devam!)