7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,315,935
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Size hayırlı yolculuklar, ben biraz kendi başıma kafamı dinlemek istiyorum, belki gidip Hakanın defender la uğraşabilirim, pazar çalışıcam zaten gidemem hiçbiryere, 1-2 saat belki.

Adam birşey söyledi abi geçenlerde , o yüzden bu tepkisi, hala Elmadağ diyorsunuz Halbuki pazar bişiler yapalım paintball yapalım vb. falan diyordu Yavuz abi )

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
len zaten sen kafa dağıtalım dedin diye yazdık ,yoksa benim kafa hep dağınık zatenn ;D ;D ;D ;D ;D

Çok uzun dağıtmak istemiyorum kafayı ;D sonra toplamak zor oluyor ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Pazar yaparız işde

Yok abicim gelemem ben, sabah çıkıp gece dönersiniz herşeyim alt üst olur.

fastjunkie' Alıntı:
Adam birşey söyledi abi geçenlerde , o yüzden bu tepkisi, hala Elmadağ diyorsunuz Halbuki pazar bişiler yapalım paintball yapalım vb. falan diyordu Yavuz abi )

Biz seninle paintball yaparız 1-2 saat teketek ;D ;D

ulennnnn biz nezyazıyoruz bir saattir offroad yapalım demiyorum ,müsait bir yerde mangalı yakıp sohbet edelim diyorum ,yarın saat 11 de buluşalım diyorum saat 3-4 te dağılırız beyaaavvvv

cihanülker' Alıntı:
ulennnnn biz nezyazıyoruz bir saattir offroad yapalım demiyorum ,müsait bir yerde mangalı yakıp sohbet edelim diyorum ,yarın saat 11 de buluşalım diyorum saat 3-4 te dağılırız beyaaavvvv

Yarın olmaz abicim, hanım beni öldürür.. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Hoca Hakanın defendera gidicem başka zamanım yok, hafta içi uğrayamıyorum , adam kesecek bizi bilmem kaç ay oldu ;D