7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Madem JEEP sahipleri burada, hemen olaya mühahil olalım o zaman...

- Attach your JEEP here ( çekme demirirnin yanına yapışıyor...)
- It is a JEEP thing... ( bununla ilgili resim araştırıyorum, sarışın bir hatunun olduğu bi resim vardı biryerlerde)

Etiketler

Ergun Abi Hoşgeldiniz,

Bizim dükkanda kuru pilav yok. Corona, Bud( u.s.a. çek malı olmaz bizde )her çeşit cips, çerez. Biraz daha kalırım derseniz Tekirdağ Altın Seri, Erzincan tulum peyniri, otlu peynir, roka ve sebil gibi meze...

Aile salonumuz mevcuttur. İsteyen herkez dükkanımıza gelip misafir olabilir.

South Bronx'ta Türk Kebap salonuyuz ;D

ergun abiyi kızdırırsak yandık, 2 afiş yapar olayı bitirir....

ergun abi buraya, yumruk havaya !!!

Hakancım sorduğun soruyla ilgilemedim özür lastik konusunda yeteri kadar bilgim olmadığından yorum yapmak istemedim ama gene sorarsan eger rrc yi tek araç olarak kullanıyorsan BF Goodrich All Terrain T/A derim ama ama illaki off road diyorsan Cooper STT güzel lastik lastik geniş görünsede yere basan kısım dar olduğundan perfonmansı iyi bir lastiktir bizzat denedim (Naci abiden aldığımız lastiklerle )
Yükseltme işine gelince oyle 3-5 cm yukselteceksen aracın orjilanligini bozma derim adı gibi klarik benimde çok beğendigim bir aracın var heee illada yükseltecem diyorsan bari resimdeki gibi bişey olsun birdaha uğraşma yoksa kaşıntı bitmez ;D ;D ;D

Ama yayları değişmeden 2" yükseltme 2" de flanş istersen imalatini yapıyorum haberin olsun

ndoganci' Alıntı:
- Attach your JEEP here ( çekme demirirnin yanına yapışıyor...)
- It is a JEEP thing... ( bununla ilgili resim araştırıyorum, sarışın bir hatunun olduğu bi resim vardı biryerlerde)
bende aradım bulamadım

Eyvallah Yunus Kardeş,

Tam yerine gelmişim. 2" tam da istediğim yükseklik ölçüsü. Huyumu tarzımı biliyorum, resimdeki gibi bir araba yaparsam benim ihtiyar 2 gezide Ö.T.V'lik olur ;D Ağabeylerimizin arkasından giderken fazla zaman kaybettirmeyeceğim, bakıldığında da arabaya benzer birşey yeterli olacak. Sakıncası olmazsa hafta sonu özelden yazıp konuyla ilgili desteğini isteyebilirim.

İlgine ve yardımına teşekkür ederim.

duman' Alıntı:
bende var ama vermem ;D
çok ısrar ederseniz başka şeylerde var.mahalleye çıkamazsınız sonra))))))

Abi selam,

Akşam iş çıkışı uğramayı planlıyorum, istersen bana ver ;D ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Abi selam,

Akşam iş çıkışı uğramayı planlıyorum, istersen bana ver ;D ;D
Ben bulacam merak etme jeep cilere kalırsak başka resimde koyarlar