7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,384,493

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Ya ben anlamadım neden arkakapıdan çikip tekrar önden girdi ?

Arabada otomatik su seviyesi sensörü var... Alarm verince Arka kapıyı ACİL ÇIKIŞ için OTOMATİK olarak açıyor. Şöyle bi sorun var İNGİLİZ DÜŞÜNMÜŞ YAPMIŞ. Madem acil bi durum var KAPI DIŞARDAN KAPANIRSA ALARM SUSUYOR

Yavuzda onun için ööle yapmış

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

DEFENDER ACİL ÇIKIŞ KAPISI ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Benden önce davranmış ;D ;D ;D ;D ;D

Ama açıklayayım , discodan strap aldım bagaja koydum , diğer defender battı onu çekmeye giderken kapıyı kapatmayı unutmuşum ;D ;D

Bugün ziyaretçilerim vardı , Üyelerimizden Murat Dilmen benimle tanışmayı çok istiyormuş çıktı geldi, onun defenderi test ettik, Yunus kusura bakma laf aramızda 2,5 dizelden bir halt olmaz güç te tork ta sıfır , ok144 benzeri 7,50 lastik var oranlar benimkiyle aynı, ama çekmiyor arkadaş, 2,5 benzin 38 i fıldır fıldır döndürüyor aynı oranlarla.

yunus bager' Alıntı:
Ya ben anlamadım neden arkakapıdan çikip tekrar önden girdi ?

komando eğitimi;D ;D ;D ;D yok öle çıktığın yerden girmek ben zoru severim ;D ;D ;D

2,5 dizel standard Defender , ben kullanıyorum , valla naaptıysam ivmelenmiyor meret, sonunda kaldık çamurun içinde.

Sahibi rica etti lütfen bu videoyu diğer yerlerde paylaşmayalım.

Yavuz abi biz ona hakkını veremiyor diyoruz ve OK 144 yada benzeri lastiklerin hiçbir işe yaramadığını ben kendi defenderimden biliyorum

discovery-V8' Alıntı:
2,5 dizel standard Defender , ben kullanıyorum , valla naaptıysam ivmelenmiyor meret, sonunda kaldık çamurun içinde.

Sahibi rica etti lütfen bu videoyu diğer yerlerde paylaşmayalım.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ufuk abi dışında gruptan (ankara) kimsenin aracı o çukurdan çıkamaz denemesi bedava, dibide kenarlarıda balçığın alası olmuş ;D Defenderin kalması normal, ama beni şaşırtan güçsüzlüğü oldu.

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi bir ona hakkını veremiyor diyoruz ve OK 144 yada benzeri lastiklerin hiçbir işe yaramadığını ben kendi defenderimden biliyorum

Ben kullandım ben ;D ;D ;D ;D ama yere tutunmuyor o ayrı, 3 e çekiyorum gücü yetmiyor ,2 ye çekiyorum nazlana nazlana hızlanıyor, 1 de zaten gömülüp kalıyor, ivmelenme yok araçta , güçsüz hemde öyle böyle değil, benim araçtan (2,5 benzin) sonra kağnı gibi geldi.

Yarın ordayım arabayı yıkamam lazım da

Bunuda ben kullanıyorum , oranlar aynı, lastikler 5 inch daha büyük ama 2,5 benzin onları çevirmeyi beceriyor. Hemde en zor noktasından giriyorum çukura ;D