7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,384,493
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Abi ne dersen de sen benzinliye alışmışsın motorun piyanoları motsatrın senfonisini çalmadan gitmez
düz dizel 5200deviri görmesi gerekir

Etiketler

Buda bir yandaki temel çukuru giriş çıkış noktaları daha dik, cesareti olanı beklerim denemeye (Ufuk hariç), Dışarıdan kolay görünüyor bide yakından görmek lazım ;D ;D

Bunayorum yok ilk denememdi, eskiden güle oynata girip çıktığım yeri çıkmadı

discovery-V8' Alıntı:
Buda bir yandaki temel çukuru giriş çıkış noktaları daha dik, cesareti olanı beklerim denemeye (Ufuk hariç), Dışarıdan kolay görünüyor bide yakından görmek lazım ;D ;D

Abi eğer tampon değerde takılmassa ben burdan geçemessem o defenderi oracıkta yakarım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

bunun karşıdan discoyla olanı var

discovery-V8' Alıntı:

Şimdi işin gücün olmaya da Ankaraya gidesin ;D ;D ;D

Bu vitesler low mu High mı?

yunus bager' Alıntı:
Abi eğer tampon değerde takılmassa ben burdan geçemessem o defenderi oracıkta yakarım ;D ;D

Bi ara gelsen de yaksak hepbirlikte )
Tenekenin içinde patates mısır közleriz...

;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi ne dersen de sen benzinliye alışmışsın motorun piyanoları motsatrın senfonisini çalmadan gitmez
düz dizel 5200deviri görmesi gerekir

;D ;D ;D Sahibi çok basıyorum diye söyleniyordu ;D ;D ayağım tabandan çıkacak nerdeyse ancak bukadar gidiyor işte ;D

ufukozkan' Alıntı:
bunun karşıdan discoyla olanı var

o ozamandı kenarlar kuruydu , şimdi gel gör tam kıvamında disco ters yönden çıkmaz ;D

Fakat suyun üstü yarım saat önce 1 cm kadar buz tabakasıyla kaplıydı, sabaha kadar 5-6 cm olur, dışarısı -6 ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Yunus büyük konuşma çıkmaz buradan , yarın gelsinler hepsi madara olacak bak gör ;D ;D