7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,384,893

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Sahibi çok basıyorum diye söyleniyordu ;D ;D ayağım tabandan çıkacak nerdeyse ancak bukadar gidiyor işte ;D
Ya abi defender rampasınıda hatırlarsın o rampayıda benzinliler çıkamamıştı sonra gittik rampayı çıktık geldik

yunus bager' Alıntı:
Evet ya şeytan diyorki Adanada defenderle git Ankarayada uğra bu çukürları geç ;D

Yavuz bizi tahrik ediyor, bak ben çabuk dolmuşa gelen biriyim söylemedi demeyin, şimdi oralarda olsaydım atmıştım kendimi çukura ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Low abicim low , hi nerde yürüsün balçığın içinde ;D

Bir dahaki sefere L2 kalkış ve L2 de gaza basrak dene. Tümseğe hızlı gir bırak biraz hoplasın. Çıktı çıktı, çıkamadı Yunus yakar orada ;D

ufukozkan' Alıntı:
bunun karşıdan discoyla olanı var

Aradaki fark görünüyor her iki yönden giriş çıkış var burada ;D Çukurların ozamanki durumuda görünüyor ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bir dahaki sefere L2 kalkış ve L2 de gaza basrak dene. Tümseğe hızlı gir bırak biraz hoplasın. Çıktı çıktı, çıkamadı Yunus yakar orada ;D

Zaten öyle L3 bayılıyor, L1 batıyor, L2 Tam gaz ancak bukadar ;D

meriçbager' Alıntı:
Yavuz biz bu araba yakma iddası bizde ilk değil biz o iddayı çok yaptık ama araba yakmadık yürek yaktık

Abi lütfen gelin. Hertürlü konaklama + yakıt yol masrafı benden.
;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

ABBOOOOVVVVV (Böyle miydi Ufuk Abi?) Meydan okuma sağlam geldi ;D

meriçbager' Alıntı:
Yavuz biz bu araba yakma iddası bizde ilk değil biz o iddayı çok yaptık ama araba yakmadık yürek yaktık

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

Başımın üzerinde yerleri var , Buyursunlar gelsinler ama tavsiye etmiyorum, Ufuk abi bilir kaç defa söyeldim videoya bakıp aldanmayın diye , jakuzi içinde aynı şeyi söylemişti kendisi içine girince insan ben ne yaptım diye düşünüyor ;D ;D

meriçbager' Alıntı:
Sağol teşekkürler bu maddiyat meselesi değil. Zaman imkan meselesi

Maddiyat değil abi olay, teşvik.
Adam o kadar diyor çıkılmaz diye..
Yunus abi de çok iddialı ama daha 1 kere göremedik onu da, artık parkurlarda görmek istiyoruz sizi