7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,385,523

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
şaka bir yana evlilik güzel şey ,hele çocuk ,hayal ötesi ama ,çok zor taraflarıda var yahu , yıllar geçtikçe ,alışıyor insan ama sen gel birde çekene sor ,bu güzelliği ;D ;D ;D

çevir kazı yanmasın ;D ;D ;D yenge felan deyince paçalar tutuştu tabi ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar hayat paylaşıldıkça güzelleşir ( 20 seneden beri anası ağlayan biri ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Üç kere bekarlık iki kere evlilik hayatı yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim en kötü evlilik en iyi bekarlıktan iyidir. ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
çevir kazı yanmasın ;D ;D ;D yenge felan deyince paçalar tutuştu tabi ;D ;D

valla yavuz bu saaten sonra , alan almış ,satan satmış hesabı ,gelen gideni aratır kesin , yeni gelendede aynı problemler olacak ,aynı şeyleri tekrar yaşa dur ,kendi açımdan ,problem bende ,beni çekecek kadın az bulunur , onun için devam başladığımız yoldan dönmek yok , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yuhhh diyorum ,yılbaşında rus revüsü yapacağız ;D ,sen şimdi onada gelmessin ;D

Bu 7/24'ün dışarıya kapalı olması da bize yaramış haa belli oldu ;D ;D ;D ;D ;D
Adama boşuna proje yönetim demediler tabi ))))

acemi80' Alıntı:
Üç kere bekarlık iki kere evlilik hayatı yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim en kötü evlilik en iyi bekarlıktan iyidir. ;D ;D ;D ;D

evet hocam sana katılıyorum ama, bir daha dünyaya gelsem en iyi bekar olurdum bugünki tecrübelerimle ve sermayemle tabii ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yoksa sen tek çocukmusun ,yada tek kız ailenin ??? ;D

Evet bir kardeşe 12 yaşında sahip oldum ama bundan değil be abicim anti-paylaşımcı oluşum

Bireysellik olgusunun fazla gelişmiş olmasından, yetiştirilme tarzından

cihanülker' Alıntı:
evet hocam sana katılıyorum ama, bir daha dünyaya gelsem en iyi bekar olurdum bugünki tecrübelerimle ve sermayemle tabii ;D ;D ;D

O da bir yere kadar, Onur'un dediği noktaya geldiğinde progrm program gezmeye başlarsın (evim var arabam var ........ ;D ;D ;D )

hemen ucundan katılıyım ;D

dünyadan güzel kız nesli tükenmeye başladığında birine bağlanırım yoksa hiç gerek yok ;D ;D ;D ;D yoksa hep kendinden ödün verdikçe bunun adı birliktelik olmuyor ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
O da bir yere kadar, Onur'un dediği noktaya geldiğinde progrm program gezmeye başlarsın (evim var arabam var ........ ;D ;D ;D )

işte hocam , hayat cizgisinin düşüş eğrisini iyi yakalamak lazım ;D, çizgi aşağıya doğru ivmelenmeye başlarken evleneceksin ;D ;D ;D, yoksa tekrar tekrar yeniden başlarsın , hayata ;D

cihanülker' Alıntı:
işte hocam , hayat cizgisinin düşüş eğrisini iyi yakalamak lazım ;D, çizgi aşağıya doğru ivmelenmeye başlarken evleneceksin ;D ;D ;D, yoksa tekrar tekrar yeniden başlarsın , hayata ;D

Bunu anlayabilirim.

yanlız atladığın bir konu var yaş ilerledikçe ,beraber olacağın insanları çekmek zorlaşıyor ,karşı taraf içinde aynı ,gençken ,kolay olan her şey ,orta yaşta çok zorlaşıyor