Hocam çok para onlar insanın içi acıyor o para o arabaya değermi diye, Sıfır GV alacağıma 8-10 yaşında Cihanın araçtan alırım hiç değilse konforu heybeti kalitesi yeter.
ulen bulduk ya sana araç ,100 al geç ama 99-98 ,vergiden dolayı ,yok pahalı olur diyorsan ,al bir tane suzuki tamamdır ,,heee kaşınıyorum bela dersen disco 2 td5 benim eski araba satılıktı alalım sana çok düzgündür ;D ;D
hocam o kadar hazırlamışlar ama fotolardaki gibi anca kaldırıma çıkar ;D ;D ;D
boludaki bedevide ;D (zukinin sahibi ) aracı burdan almıştı yapılı olarak 3 defa diff dağıttı şimdi istanbulda özel diff yaptırıyor ;D alınca harcıyacağı parayla direk olarak gidip 98 model falan bir VX 100 alması çok daha mantıklı
onur benim arabayı satayım sana diyeceğim ama öğrenci işi değil ,kampüse girdinmi benim arabayla tam piyasa yaparsında ,baban ne der bilmem bu işe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hocam o kadar hazırlamışlar ama fotolardaki gibi anca kaldırıma çıkar ;D ;D ;D
boludaki bedevide ;D (zukinin sahibi ) aracı burdan almıştı yapılı olarak 3 defa diff dağıttı şimdi istanbulda özel diff yaptırıyor ;D alınca harcıyacağı parayla direk olarak gidip 98 model falan bir VX 100 alması çok daha mantıklı
abi zaten acelesi yok mutlaka uygun araç düşecektir. (tabi millet senin aracın son fotolarını görünce 80 ni bırakıp 100 dönecek gibi piyasa kızışıyor ;D ;D ;D )
abi zaten acelesi yok mutlaka uygun araç düşecektir. (tabi millet senin aracın son fotolarını görünce 80 ni bırakıp 100 dönecek gibi piyasa kızışıyor ;D ;D ;D )