Bu seneler aslında iyi de Zuki'ye ısınamadım ben bi türlü..
Son gezilerin fotoğraflarından sonra, "0 Araca yazık tabi buralarda aslında" dedi kendisi ;D ;D
Aslında bi gün bi offroyta getiricem, onu anlayacak durumu )
onur benim arabayı satayım sana diyeceğim ama öğrenci işi değil ,kampüse girdinmi benim arabayla tam piyasa yaparsında ,baban ne der bilmem bu işe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi hakkaten vx 100 bana 1 2 gömlek büyük gibi duruyor ))
Baş edemem ben o araçla, tek kişiyim burada, zebillah gibi gemi gibi araç, 7 kişilik ;D ;D
Bi de Hilux'un değerinden fazla aşmayı düşünmüyorum 2. el alacaksam. 29 -30 a gidiyor benim araç. Maksimum fiyat 29 30 yani 2. el için..
Bu seneler aslında iyi de Zuki'ye ısınamadım ben bi türlü..
Son gezilerin fotoğraflarından sonra, "0 Araca yazık tabi buralarda aslında" dedi kendisi ;D ;D
Aslında bi gün bi offroyta getiricem, onu anlayacak durumu )
aynen onur sana yakışan araç , cherokee var ya şu küçük modeller tavanında sis lambaları filan olan tam öğrenci model, bayılıyorum ,marka olarak değil ama görünüm olarak tam senlik
aynen onur sana yakışan araç , cherokee var ya şu küçük modeller tavanında sis lambaları filan olan tam öğrenci model, bayılıyorum ,marka olarak değil ama görünüm olarak tam senlik
Abicim Disco 1 hem güzel hem ucuz ama en yenisi 98 model, hemde gerçek arazi şeysi pek problemi olmaz olan problemide ucuz yollu çözülür. ama V8 az yakmaz , vergi 1500 TL .
Abicim Disco 1 hem güzel hem ucuz ama en yenisi 98 model, hemde gerçek arazi şeysi pek problemi olmaz olan problemide ucuz yollu çözülür. ama V8 az yakmaz , vergi 1500 TL .