7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,386,259

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Vaybe 80 liraya defenderin kralının kıralını yaparım uzaya bile gider ))))))

mustafa abinin aracı gibi olması lazım , ben defender alsam örnek olarak mustafa abinin aracı gibi yapardım makinada naci abinin makinasından ,ama konfor olarak sınıfta kalacağı kesin ,uzun yoluda olmaz ,

cihanülker' Alıntı:
mustafa abinin aracı gibi olması lazım , ben defender alsam örnek olarak mustafa abinin aracı gibi yapardım makinada naci abinin makinasından ,ama konfor olarak sınıfta kalacağı kesin ,uzun yoluda olmaz ,
Yaparım abi Mustafa abinin aracındadada daha iyi olur

Onur ne halin varsa gör ;D ;D ;D
Hilux belli bir araç ,araziye gireceksen L200 başka yolu yok,ki o aracıda parça fiyatları yüzünden tavsiye etmiyorum,
Senin bütün şartlarını ancak zuki karşılar,
öyle her dakka parça dağıtmaz,ama aracın sınırlarını da bileceksin,biraz da fazla yakar.

Büyük araç+konfor istiyorsan Disco 1 bence ideal.ucuz yollu.

Yok alırım kilitlerim falan diyorsan Hilux la uğraşmaya değmez,
sis farı 600 lira ( attım) olan araçları ,araziye sokamazsın,ancak piknik gezisi yaparsın .

+ az yaksın ,çok kaçsın,konfo olsun,vergisi paçası uygun olsun vs.vs.
öyle bir araç varsa bende alayım ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ozel_hazirlanmis_off-road_araci-27WQQaXQQ14369688WQQpXQQdisplayitem

Sıfır olması şartmı Bunun üstüne birde çadır tamamdır

Bu aracın şimdiki sahibinin adı da Onur. Ama bizim Onur'a olmaz bu araba. Zira ciddi off-road donanımı var bu alette, alışık olmayan bünyeye dokunur.

Onur sen önce Umut'un eski manavcı arabası gibi bişey al, hafif hafif off-road yap sonra bakarsın bunlara ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
Abi sen Hilux'la L200'ün arasındaki fiyat farkını biliyor musun , o fiyata ön arka kilit taktırırım, üstüne merkezi kilit sistemini de yenilerim ;D ;D
L200'ün tipsizliği de yanıma zarar kalır )
Orası öyle, 0 araçla arazi masraflı, ama zaten dediğim gibi bi 3 5 sene piknik gezisi takılırım.. Ömürlük araç olması gerek, en azından kendi paramı kazanana kadar değiştiremem. E o zamana kadar da Hilux zaten kıvama gelir..
Ama Disco 1 hala gündemimde

yazargezeryolçizer' Alıntı:
+ az yaksın ,çok kaçsın,konfo olsun,vergisi paçası uygun olsun vs.vs.
öyle bir araç varsa bende alayım ;D ;D ;D

E işte Hilux ;D ;D ;D

Neyse beni topa tutmadan bunlar Ben gachayım ;D ;D ;D

abi kamyonet zaten onurun vazgeçilmezi ;D ;D ;D