aslan abi sakın o videodaki gibi ,o debi ile akan suya kafan girme valla ,teriosu biz bile kurtaramayız ,su aldığı zaman ,sen bu görüntülere bakma eline kamereyı alan youtube görüntüsü olsun diye olmadık işler yapıyorlar abicim aman diyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yaw video koymasını pek beceremiyorum ama konu şu. Range Rover ın birkaç denemede geçtiği suyu terios bi defa da geçiyor.Sizin o çamulu çukurdaki çabanız aklıma geldi ne bileyim belkide Teriosun biri öylece tereyağdan kıl çeker gibi geciverir. ;D ;D ;D
Yaw bunda ne var işte Teriosun avantajı dışarda çalarlar zarar verirler adam evin holüne koymuş.gideceği zamanda merdivenden tıkır tıkır iniyor haydi sizin araçları koyunda görelim
aslan abi ne evi yahu benim araba ,otoban gişelerinden geçerken telsiz anteni tepelere dokunuyor ,alışveriş merkezinin kapalı garajlarına girmeyip ,park yerlerinde ıslanalı çokkk uzunnn zaman oldu ;D ;D ;D ;D
aslan abi ne evi yahu benim araba ,otoban gişelerinden geçerken telsiz anteni tepelere dokunuyor ,alışveriş merkezinin kapalı garajlarına girmeyip ,park yerlerinde ıslanalı çokkk uzunnn zaman oldu ;D ;D ;D ;D
haaaa haaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,çok arasın o videoyu , şu ingilizlere hastayım yaaa adamlar tilki avına gideken bile kız istemeye gidermiş gibi giyiniyorlar ,tabi arazi arabalarıda ona göre yapılıyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D