S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Ara 2009 #22,833 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Valla genel politikaya ters düşüyorsa değiştir bir şey diyemem ama ben okuduğumda sadece yüzümde bir gülümseme belirdi. Genişletmek için tıkla ... Serbest Muhabbet (off-road) bölümüne taşıdım, oradan isteyen devam edebilir
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Valla genel politikaya ters düşüyorsa değiştir bir şey diyemem ama ben okuduğumda sadece yüzümde bir gülümseme belirdi. Genişletmek için tıkla ... Serbest Muhabbet (off-road) bölümüne taşıdım, oradan isteyen devam edebilir
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,834 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk Berksan iyi öpüyor ,anten ayırıcıya bana 85 euro fiyat çekmişlerdi, 14 dolara buldum Kabloları ona yaptıracaktım vaz geçtim,bu ne yaaaaa
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk Berksan iyi öpüyor ,anten ayırıcıya bana 85 euro fiyat çekmişlerdi, 14 dolara buldum Kabloları ona yaptıracaktım vaz geçtim,bu ne yaaaaa
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 15 Ara 2009 #22,835 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk Berksan iyi öpüyor ,anten ayırıcıya bana 85 euro fiyat çekmişlerdi, 14 dolara buldum Kabloları ona yaptıracaktım vaz geçtim,bu ne yaaaaa Genişletmek için tıkla ... Bu ne bu da başka bir antenmi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk Berksan iyi öpüyor ,anten ayırıcıya bana 85 euro fiyat çekmişlerdi, 14 dolara buldum Kabloları ona yaptıracaktım vaz geçtim,bu ne yaaaaa Genişletmek için tıkla ... Bu ne bu da başka bir antenmi
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ara 2009 #22,836 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar haydaaa yinemi telsiz muhabbeti yahu ,antenmi değiştiriyoruz kerim yine ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar haydaaa yinemi telsiz muhabbeti yahu ,antenmi değiştiriyoruz kerim yine ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,837 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Bu ne bu da başka bir antenmi Genişletmek için tıkla ... Hocam ,tek antene 2 cihaz bağlıyayım dedim, 85 euro yu duyunca ,Sizin antenlerden bir tane aldım,sorun çözüldü. ama 14 dolarlık bir aleti ,bu fiyata bize kakalamaya çalışmaları olmaz.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Bu ne bu da başka bir antenmi Genişletmek için tıkla ... Hocam ,tek antene 2 cihaz bağlıyayım dedim, 85 euro yu duyunca ,Sizin antenlerden bir tane aldım,sorun çözüldü. ama 14 dolarlık bir aleti ,bu fiyata bize kakalamaya çalışmaları olmaz.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,838 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: haydaaa yinemi telsiz muhabbeti yahu ,antenmi değiştiriyoruz kerim yine ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok ya Cihan ,Berksanın fiyatlarını söylüyorum. Allahtan Ozan İstanbuldan bize yetişiyor,yoksa araba parası vereceğiz bu meretlere.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: haydaaa yinemi telsiz muhabbeti yahu ,antenmi değiştiriyoruz kerim yine ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok ya Cihan ,Berksanın fiyatlarını söylüyorum. Allahtan Ozan İstanbuldan bize yetişiyor,yoksa araba parası vereceğiz bu meretlere.
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ara 2009 #22,839 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yok ya Cihan ,Berksanın fiyatlarını söylüyorum. Allahtan Ozan İstanbuldan bize yetişiyor,yoksa araba parası vereceğiz bu meretlere. Genişletmek için tıkla ... ozan gerçekten düzgün esnaf
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yok ya Cihan ,Berksanın fiyatlarını söylüyorum. Allahtan Ozan İstanbuldan bize yetişiyor,yoksa araba parası vereceğiz bu meretlere. Genişletmek için tıkla ... ozan gerçekten düzgün esnaf
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,840 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ozan gerçekten düzgün esnaf Genişletmek için tıkla ... Evet ,kesinlikle katılıyorum, ;D ;D ;D Sevtap bir ara uğrada ,senin sistemi düzeltsin, Yada bir gezide bizde hallederiz,ama anten kötüyse ,ML-145 tavsiye ederim, kampanyada.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ozan gerçekten düzgün esnaf Genişletmek için tıkla ... Evet ,kesinlikle katılıyorum, ;D ;D ;D Sevtap bir ara uğrada ,senin sistemi düzeltsin, Yada bir gezide bizde hallederiz,ama anten kötüyse ,ML-145 tavsiye ederim, kampanyada.
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 15 Ara 2009 #22,841 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Evet ,kesinlikle katılıyorum, ;D ;D ;D Sevtap bir ara uğrada ,senin sistemi düzeltsin, Yada bir gezide bizde hallederiz,ama anten kötüyse ,ML-145 tavsiye ederim, kampanyada. Genişletmek için tıkla ... ML-145 tek alındığında fiyata ne diyorlar. Senin 14 dolarlık anten bundan farklımı
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Evet ,kesinlikle katılıyorum, ;D ;D ;D Sevtap bir ara uğrada ,senin sistemi düzeltsin, Yada bir gezide bizde hallederiz,ama anten kötüyse ,ML-145 tavsiye ederim, kampanyada. Genişletmek için tıkla ... ML-145 tek alındığında fiyata ne diyorlar. Senin 14 dolarlık anten bundan farklımı
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,842 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: ML-145 tek alındığında fiyata ne diyorlar. Senin 14 dolarlık anten bundan farklımı Genişletmek için tıkla ... ML-145 80 tl diye hatırlıyorum, Hocam 14 dolar olan bir anten ayırıcı ,2 telsizi tek bir antenden çıkış yaptırıyor,
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: ML-145 tek alındığında fiyata ne diyorlar. Senin 14 dolarlık anten bundan farklımı Genişletmek için tıkla ... ML-145 80 tl diye hatırlıyorum, Hocam 14 dolar olan bir anten ayırıcı ,2 telsizi tek bir antenden çıkış yaptırıyor,
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 15 Ara 2009 #22,843 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: anten ayırıcı ,2 telsizi tek bir antenden çıkış yaptırıyor, Genişletmek için tıkla ... Böyle bir aparatın pratikte bize nasıl bir faydası olur
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: anten ayırıcı ,2 telsizi tek bir antenden çıkış yaptırıyor, Genişletmek için tıkla ... Böyle bir aparatın pratikte bize nasıl bir faydası olur
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 15 Ara 2009 #22,844 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın yine ne konuşuyorsunuz bakiim ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ara 2009 #22,845 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Böyle bir aparatın pratikte bize nasıl bir faydası olur Genişletmek için tıkla ... Hocam 2 telsizi aynı antene bağlamak isteyen rahatsız tipler kullanır ;D ;D ;D Size bir faydası olmaz .
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Böyle bir aparatın pratikte bize nasıl bir faydası olur Genişletmek için tıkla ... Hocam 2 telsizi aynı antene bağlamak isteyen rahatsız tipler kullanır ;D ;D ;D Size bir faydası olmaz .
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 15 Ara 2009 #22,846 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Günaydın yine ne konuşuyorsunuz bakiim ;D Genişletmek için tıkla ... Yine yakalandık, hazır siz yokken biraz kültürümüzü artıralım demiştik ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Günaydın yine ne konuşuyorsunuz bakiim ;D Genişletmek için tıkla ... Yine yakalandık, hazır siz yokken biraz kültürümüzü artıralım demiştik ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 15 Ara 2009 #22,847 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kerim abi GG de böyle bir anten var ayırıcı fiyatına anten ;D http://urun.gittigidiyor.com/TELSIZ-ANTENI-ARAC-VEYA-SABIT-CIHAZLAR-ICIN_W0QQidZZ22302899
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kerim abi GG de böyle bir anten var ayırıcı fiyatına anten ;D http://urun.gittigidiyor.com/TELSIZ-ANTENI-ARAC-VEYA-SABIT-CIHAZLAR-ICIN_W0QQidZZ22302899
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 15 Ara 2009 #22,848 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkese merhaba. Eve yeni geldim. Geriden okuyarak geliyorum.