7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,387,315
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi paintball silahları ve kıyafetleri ile bir kaç tarihli resim çekeriz delil olarak yırtarsınız ;D ;D ;D

ha paintball sonrası birde çamurlanalım derseniz yırtmak zor olur

Etiketler

Ne evi abicim ne evi ? Oradan "Umuthane" ye bağlarız orada yatarız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sorgulanışınız gözümün önüne geldi. Hakim karşısında duran kasketi elinde şalvarlı köylü görünüşünde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sorgulanışınız gözümün önüne geldi. Hakim karşısında duran kasketi elinde şalvarlı köylü görünüşünde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Benim öyle dertlerim yok hocam çokşükür, girer yatarım ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Hee bir de arkasına devre dizayn ettim, yetmedi bir de mikro kontroller ekledim... Şimdi Akıllı ev ve otomasyon sistemleri için komle kit haline geldi ;D
Hakan abi tamamen meraktan bu yazdıkların ne anlama geliyor

fastjunkie' Alıntı:
Benim öyle dertlerim yok hocam çokşükür, girer yatarım ;D ;D ;D

Senin problemin şimdilik gündüz izinleri, gece rahatsın yutturuyorum zannetme ;D ;D ;D

Sen geldiğinde yapalım bir organizasyon , gece onaranlarda gelir, önce drunk yada park caddesi yaparız, sonra paintball , bana şahit olursun morlukları açıklamada , şıracı bozacı kardeşler ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Senin problemin şimdilik gündüz izinleri, gece rahatsın yutturuyorum zannetme ;D ;D ;D

olur mu hocam öyle şey, Höt dedik mi iş biter

discovery-V8' Alıntı:
Sen geldiğinde yapalım bir organizasyon , gece onaranlarda gelir, önce drunk yada park caddesi yaparız, sonra paintball , bana şahit olursun morlukları açıklamada , şıracı bozacı kardeşler ;D ;D ;D

Yapalım abi, söyleyin bana öncede. Direk ayarlayayım..

discovery-V8' Alıntı:

kardeşlik böyle zamanlarda belli oluyor zaten ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

;D ;D ;D Gözün biri mor etrafında G4 turuncusu boya ;D ;D ;D

Hala gülüyorum ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hakan abi tamamen meraktan bu yazdıkların ne anlama geliyor

Ben yazıları geç görüyom biraz, bir taraftan iş yapıyom ;D,

Yavuz abi sorduydu da ona yazdıydım. Bir proje vardı da onunla ilgili,
Ama şöyle kısaca özetliyeyim, Cep telefonu kullanarak herhangi bir elektronik cihazın uzaktan kontrol edilmesi ile ilgli. ,