7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,387,675

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bende iyiyim, ama ova da durmak sıkmaya başladı. Hava bozsada yaylaya gitsem diyorum yine günlük güneşlik etraf.

Günaydın

Dün gece bu mesajdan sonra...

discovery-V8' Alıntı:
Sen geldiğinde yapalım bir organizasyon , gece onaranlarda gelir, önce drunk yada park caddesi yaparız, sonra paintball , bana şahit olursun morlukları açıklamada , şıracı bozacı kardeşler ;D ;D ;D

bunu göndermiştim ama görüyorum ki kimse cevap vermemiş

SDC' Alıntı:
O gelirse ben de gelirim ;D ;D ;D

Niye ???

Dayanıksız mı buldunuz bu iş için beni yoksa tırstınız mı ;D ;D

SDC' Alıntı:
Günaydın

Dün gece bu mesajdan sonra...

bunu göndermiştim ama görüyorum ki kimse cevap vermemiş

Niye ???

Dayanıksız mı buldunuz bu iş için beni yoksa tırstınız mı ;D ;D
Sevtap sen yeter ki gel ,itinayla senide boyarız ;D ;D ;D

Günaydın Sevtap, bunların arasına girilmez gözlerini kan bürümüş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
günaydınarkadaşlar , adamlar beni bile yetersiz bulmuşlar ,oysaki gözetleme kulesinden bayağı iş çıkamıştım ;D ;D ;D ;D

Günaydın Cihan Yavuz akşam senin için yeni bir tekif getirmişti. Yeni tür bir silah bulmuş senin için.

acemi80' Alıntı:
Günaydın Cihan Yavuz akşam senin için yeni bir tekif getirmişti. Yeni tür bir silah bulmuş senin için.

hocam gerek kalmadı ,garajdan motorsiklet kıyafetlerimi çıkardım,korumalı mont,pantolon ,eldiven ve kask , hemde buğu tutmayan cinsden ,sabaha kadar sıksınlar mermileri ,artık problem değil ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar mesaj kutularınızı ara sıra boşaltın özellikle sevtap ve yavuz bir iki defa mesaj gönderecek oldum hep dolu ;D ;D ;D

Cihan bu araba nasıl? işe yarar mı? Tavsiye eder misin? 37 bine bana bulacaktın ;D

http://www.sahibinden.com/offroad_icin_hazirlanmis_2004_model-66WQQaXQQ19516410WQQpXQQdisplayitem

Buzdolabı olmaz ,buzdolabı olmazzzzzzzzzzz ;D ;D ;D
Cihan telsizi neden beraber veriyorsun.