7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,393,310
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Pajero ilginç bir araç ,3 tane teyp yuvası var,
birinde teyp ,diğerinde telsiz takılı,
3, yuva kapalı ,kesiliyor ve yerine kasa oturtuluyor,
Yarın resmini çekerim daha iyi anlaşılır.

Kapalı olan kasayı düzgünce kesip bir ampermetre,yanlarınada çakmak soketi oturtayım diyorum.

Etiketler

2inci - a.metre daha uygun gibi ,kare kasa çıkıyorsa boyutlarda uygunsa ,olur diye düşünüyorum,
ama üstündeki göstergelerden bir şey anlamadım, bana 15 volt a kadar ölçse yeter.
http://www.urunland.com/catinfo.asp?cid=9284&mrk=1377&slmt=2

Günaydın millet ;D

Biraz önce döndüm, istanbul da k..çım dondu, kutup ayısı mayısı derken ankarada -5 -6 da t-shirt le gezen ben istanbulun nemli +7 derece sinde buz kestim ya bu nasıl bişey ya ;D

Günaydınnnn

Hoşgeldin Yavuz, biz Ankara'nın kuru soğuna alışkın olunca İstanbul'un nemli kışı fena etkiliyor demek ki Bir de Erzurum'dan, Kars'tan gelenler Ankara'yı daha soğuk buluyorlar, o nasıl oluyor bilemiyorum ;D

Günaydın

Şu an Çağatay yolda proğramında Osmaniye vardı Hertarafını gördüm
Merak ettiğim Osmaniye cebilli bereket köyünde dr,telefen bile yokmuş çokda yakınmış Hocama soralım bakalım Vardır bi şey

1600'lerde İstanbul'a gelen İngiliz büyükelçiler, lazımlık kullanma ve bunu da pencereden boşaltma adetleri yüzünden şehirden uzak olan Tarabya'yaki bir konağa gönderilmişti. 19. yüzyıla gelindiğinde, kesin olarak tuvalet kullanma sözü vermeleri üzerine Taksim'e taşınmalarına izin verilmişti...

Kim demiş tarih sıkıcıdır diye?!

Ortaçağda Avrupa'daki rahibelerin yüz ve ellerinden başka yerlerini yıkamaları kesin olarak yasaklanmıştı. Kastilya Kraliçesi İsabella bile 50 yıldan fazla süren hayatı boyunca iki kez banyo yapmıştı. Kirlilik adeti Amerika'ya da bulaşmış Pennsylvania ve Virginia eyaletlerinde ''banyo yapmayı yasaklayan'' ya da belirli kısıtlamalar getiren kanunlar çıkarılmıştı. Philadelphia' da ise kanunla bir ay içinde birden fazla banyo yapan insanlar cezaevine gönderiliyordu.

Günaydın,
Ufuk sabah sabah ,nedir bu 18 lokma ,lastik falan derken,konu tarihe döndü ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın millet ;D

Biraz önce döndüm, istanbul da k..çım dondu, kutup ayısı mayısı derken ankarada -5 -6 da t-shirt le gezen ben istanbulun nemli +7 derece sinde buz kestim ya bu nasıl bişey ya ;D

Yaa gördün mü bak, benim iç donumla dalga geçiyorsunuz bir de, denizel çocuğuz biz. ;D ;D