7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,230
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Ona bakarsanız honda crv de 4x4 oda bitakım istekleri karşılar ama kimse diyemezki buda arazi aracıdır

Derler derler. Hatta dediler. O konuyu gördükçe güles,im geliyor ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Aşkolsun Yunuscum niye aramadın ki

Senin de elleri bağlı bir fotoğrafın olabilirdi ;D ;D ;D
Yok be abla zate anadolu yakasını hiç bilmiyorum aman kalsın abimle eraber yetpa'da Kayalar land roverdeydin sonrada sabiha göncene geçtim aslında istambul bile sayılmaz

nkurtkaya' Alıntı:
Derler derler. Hatta dediler. O konuyu gördükçe güles,im geliyor ;D
Hadi ya ben o kunuyu hep görüyorum hiç okuma gereği duymadım desene şimdi bunlar dahiyatsunun 4x4 binek bi aracı var ismini hatırlamıyorum camdan bakmayada üşeniyorum onuda arazi aracı zannetmesinler ;D ;D ;D

Kaşıntı başladı ;D

Ama sonra yenge kızınca tırsıp üstümüze atma tamam mı
[/quote]
Olay şu, ben araba kullanmayı sevmiyorum.hatunda bunu iyi biliyor.Ben terking ve dağcılığı seviyorum.Hanım ve oğlumda birlikte olsun diye bu işe giriştim.Mete hoca da terios için küçük demişti. Ben de 3 kişi için makul diye düşünmüştüm.Fakat olayın içerisine girmeye başlayınca işin rengi değişmeye başladı.çadır kamp malzemeleri ıvır zıvır ve araç özellikleri derken Teriosun uygun olmadığını düşünmeye başladım. Sevtap Hanım hatunun suçu yok.O arabanın cinsiyle ilgilenmez ama büyük arabayı park edemem diye düşünüyor sadece.

yunus bager' Alıntı:
Ona bakarsanız honda crv de 4x4 oda bitakım istekleri karşılar ama kimse diyemezki buda arazi aracıdır

Aslankurt zaten çukura girip çıkmayı düşünmez. Bataklıktan geçebilirmiyim diye denemez. Senin ölçülerine göre tabiki terios arazi aracı değil ama arazide dolaşan biri içinde çok göz ardı edilecek bir araba değil tek dezavantajı küçük olması. (Ama bu küçüklük bazanda avantaja dönüşüyor)

Vitara büyük değil ki, kolayca park edilir.

Aslankurt için bence en uygun araç 1998-2001 arası 100 bin km altında Vitara JLX. 2" yükseltme, AT veya agresif olmayan bir MT lastik ve 6000 lbs vinç ile şnorkel tammadır. Araç 16 bin modifiye 3 bin toplam 19 bin. Terios kaça gider o hesabı da siz yapın artık

Terios'u 35 civarında mal etti. O paraya Vitaranın kıralını hazırlardı. Üstelik araç üstü çadırı ile birlikte

Mete de öyle söylemişti ama 2004 model arabayı satıp daha eski araba almak istemedim.Yüksek model 2007-2008 alayım dedim fiyat+vergi falan pahalı geldi.

abilerim alın bir tane VX 100 hem yenge daha rahat parkeder ,görüş açısı filan ,tabi parkedecek yer bulursa arazidede fazlasıyla yeter de artar bile ;D ;D ;D ;D ;D ,sabit aks filan boşverrin ;D

Yarın gidişi buluşmayı vb. nasıl yapıyoruz millet ??

yer burada, benim hiç bilmediğim bi taraf he

"..Ankara keçiörende ,eğitim ve araştırma hastanesi acil kapısı karşısında Divan AVM kapalı otoparkında.."

valla bende hiç bilmiyorum , nerde buluşacaksak yazın ,ben navigasyonla bulurum ,büyük ihtimal ama ;D

arkadaşlar araç üstü çadır isteyen olursa haberim olsun ,bir arkadaşımda daha bir kez kullandığı çadırı var , satacak büyük boy 140-150 cm lik modelden ,bizim ahmet usta imalatı

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar araç üstü çadır isteyen olursa haberim olsun ,bir arkadaşımda daha bir kez kullandığı çadırı var , satacak büyük boy 140-150 cm lik modelden ,bizim ahmet usta imalatı
Cihan abi rakam