7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,425,963
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tırabizon'da Osford vardı da biz mi okumadık...
;D ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Helal olsun sana ...... Araba iki çeker ama kendi Maaşallah cin gibi...

Öledir kendisi, ilokuku da pekiyi derece ile bitirdi ;D

Araba iki çeker ama... derken :

yunus bager' Alıntı:
Ne bileyim abi savunacak cipci olmayınca caponları savunmaya geciyorsunya o bakımdan )
bu arada merhaba

herkes defendercı olsa burdaki muhabbeti düşünsene merhaba merhaba günaydın günaydın iyi geceler sabah akşam defender defender

oyyyyy yazarken bile sıkıntı bastı beni

ufukozkan' Alıntı:
herkes defendercı olsa burdaki muhabbeti düşünsene merhaba merhaba günaydın günaydın iyi geceler sabah akşam defender defender

Yok abi öyle tadı çıkmaz ben hatta şikayetciyim forundaki cipcilerin çoğu gitti diye takılacak adam bulamıyorum ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Beni de bi kekeleme aldı.. ;D

yunus bager' Alıntı:
Yok abi öyle tadı çıkmaz ben hatta şikayetciyim forundaki cipcilerin çoğu gitti diye takılacak adam bulamıyorum ;D ;D ;D ;D

Yunus o konuyu çözücez merak etme, izoff ve Boloff dan tanıdığı olanlar bana onların özel numaralarını bulailirmi acaba ?

discovery-V8' Alıntı:
Yunus o konuyu çözücez merak etme, izoff ve Boloff dan tanıdığı olanlar bana onların özel numaralarını bulailirmi acaba ?

abi biz üstümüze düşeni yaparız ;D istersen ben başkanla bir konuşayım senin için numarasınıda alırım

altug onaran' Alıntı:
abi biz üstümüze düşeni yaparız ;D istersen ben başkanla bir konuşayım senin için numarasınıda alırım

Tamam dır Altuğcum çok sevinirim.

discovery-V8' Alıntı:
Abi istersen hepsinin numarasını vereyim ama benim aram yokki
Mesut abiyi ara yeter