7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,426,755
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Can hoş geldin sayfamıza

japonlar gittikçe ağırlığını hissettirmeye başladı acil çözüm bulmamaız lazım

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla haberim yok hocam nereyi almış sel yahu

Antalya boydan boya haberler hep ondan bahsediyor evlerin içi şehir içi yarım metre su

acemi80' Alıntı:
Antalya boydan boya haberler hep ondan bahsediyor evlerin içi şehir içi yarım metre su

hocam şimdi baktım netten öyleymiş ama bizimkiler dün ,enişte ,faruk abi filan ,çekmişler arabayı fırtınanın patladığı deniz kenarına ,kafaları çekip duruyorlardı ,ciddi bir durum olsa ararlardı ,sel gelen mahalleler zaten devamlı su altında olan yerler derenin dibi

Benim aklıma da o geldi her şehirde uygun olmayan dere yataklarına ev yapıyorlar haberlerde sanki bütün şehir su altında kalmış gibi veriyorlar.

acemi80' Alıntı:
Biz kamptaykende sel gelirse aynen denizden toplarlar bizi.Geçenleerde yine olimpos bölgesinde araçlar sele kapılıp denize gitmişti.Birkaç gün sonra çıkarmışlardı. Tabe caponlar marşa basınca çalışmıştı diğerleri kurtarıcı beklerken ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Benim aklıma da o geldi her şehirde uygun olmayan dere yataklarına ev yapıyorlar haberlerde sanki bütün şehir su altında kalmış gibi veriyorlar.

ayne hocam antalyanın meşhur yağmurunu bilmeyen yok ,hala gidip dere yataklarının yanına ev yapıyorlar ,inanılmaz bilincsiz siz bu konularda ,yoksa şehir merkezinde filan bir şey yok

acemi80' Alıntı:
Can hoş geldin sayfamıza

japonlar gittikçe ağırlığını hissettirmeye başladı acil çözüm bulmamaız lazım

Hoşbulduk Mete Bey, ninjalar artıyor önleminizi alın

Ama itiraf etmem gerekir, defender da çok çekici bi araç..

UnderWater' Alıntı:

Tamam bunu söyledikten sonra mesele yok Yunusun gazabına uğramazsın.. O Bey lafını da kaldır burada bir aileyiz.

yok hocam bizim kamp yerlerinde daha evvel çok sağlam ,5-10 tane fırtına geçirdim ,rehin kaldık kamp yerinde 2-3 gün zaten bizimde canımıza minnet ,yollar göçtü filan tecrübeliyiz bu konularda, genelde biz kurtarma yapardık antalyada ,bizi ararlardı gidip alırdık ,dağda bayırda kalanı ;D ;D ;D ;D

UnderWater' Alıntı:

çekiciolmasına çekicide Yan etkileri çok ;D ;D ;D ;D ;D ;D