KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hocam şimdi baktım netten öyleymiş ama bizimkiler dün ,enişte ,faruk abi filan ,çekmişler arabayı fırtınanın patladığı deniz kenarına ,kafaları çekip duruyorlardı ,ciddi bir durum olsa ararlardı ,sel gelen mahalleler zaten devamlı su altında olan yerler derenin dibi
hocam şimdi baktım netten öyleymiş ama bizimkiler dün ,enişte ,faruk abi filan ,çekmişler arabayı fırtınanın patladığı deniz kenarına ,kafaları çekip duruyorlardı ,ciddi bir durum olsa ararlardı ,sel gelen mahalleler zaten devamlı su altında olan yerler derenin dibi
Biz kamptaykende sel gelirse aynen denizden toplarlar bizi.Geçenleerde yine olimpos bölgesinde araçlar sele kapılıp denize gitmişti.Birkaç gün sonra çıkarmışlardı. Tabe caponlar marşa basınca çalışmıştı diğerleri kurtarıcı beklerken ;D ;D ;D ;D
ayne hocam antalyanın meşhur yağmurunu bilmeyen yok ,hala gidip dere yataklarının yanına ev yapıyorlar ,inanılmaz bilincsiz siz bu konularda ,yoksa şehir merkezinde filan bir şey yok
Biz kamptaykende sel gelirse aynen denizden toplarlar bizi.Geçenleerde yine olimpos bölgesinde araçlar sele kapılıp denize gitmişti.Birkaç gün sonra çıkarmışlardı. Tabe caponlar marşa basınca çalışmıştı diğerleri kurtarıcı beklerken ;D ;D ;D ;D
yok hocam bizim kamp yerlerinde daha evvel çok sağlam ,5-10 tane fırtına geçirdim ,rehin kaldık kamp yerinde 2-3 gün zaten bizimde canımıza minnet ,yollar göçtü filan tecrübeliyiz bu konularda, genelde biz kurtarma yapardık antalyada ,bizi ararlardı gidip alırdık ,dağda bayırda kalanı ;D ;D ;D ;D