7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,081
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Can Hoşgeldin.Bende paintbol da video çeken kırmızı montlu abiyim.Mete Hoca ya amca diyebilirsin ama bana abi daha uygun. ;D ;D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Tamam bunu söyledikten sonra mesele yok Yunusun gazabına uğramazsın.. O Bey lafını da kaldır burada bir aileyiz.

O zaman tekrardan:

Mete Amca hoşbulduk

Cihan abi sana da merhaba

aslankurt72' Alıntı:
Can Hoşgeldin.Bende paintbol da video çeken kırmızı montlu abiyim.Mete Hoca ya amca diyebilirsin ama bana abi daha uygun. ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Yaw. burada lak laka dalmışız hatun renkli çamaşırları makinaya koydum durunca asıver demişti.unuttuk şunlar birbirini boyamadan asıvereyim sonra kaldığım yerden devam ederiz.

aslankurt72' Alıntı:
Yaw. burada lak laka dalmışız hatun renkli çamaşırları makinaya koydum durunca asıver demişti.unuttuk şunlar birbirini boyamadan asıvereyim sonra kaldığım yerden devam ederiz.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kolay gelsin Bi sorun olursa Cihan bu işleri çok iyi bilir Yardımcı olur

aslankurt72' Alıntı:
Mete Hoca ya amca diyebilirsin ama bana abi daha uygun. ;D ;D

Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin kim amca soldaki aslankurt sağdaki ben

cihanülker' Alıntı:
eyvahhh abi gençlere kötü örnek oluyorsun yahuu ,
Yok yaw mutlu olmanın yolunu gösteriyorum gençlere.Neymiş Mete kelebek deyilmiş can nerdeyse dede diyecek ona ayıp olmasın diye amca diyor.bana da abi. ;D ;D ;D

Mete, saçlarımı görünce yüreğim yandı.Seninki beyazda olsa hiç olmazsa var.

Valla abicim ben öğrenciyken evde kalıyordum. O zaman bile ne çamaşır yıkadım nede ütü yaptım. Arıyordum kızlardan birini çamaşırlar birikti akşam geliyorum diye. Çamaşırlar yıkanıyordu üstüne birde ütüsünü yapıyorlardı. Rahat oluyordu