7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,753
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Altuğ, "bu nasıl" diye koyduğun foto, geçen sene Düzce Ofroyt Oyunlarında birinci olan araç değil mi : Altı amerikan üstü ingiliz olan bu değil miydi

birinci oldu mu bilmiyorum ama düzceye gitmişti

Etiketler

;D ;D ;D
şarkı arada kaynadı galina dinledimmi dinmemedimmi hatırlamıyorum ;D ;D ;D şaka şaka
ben şimdi gidiyorum birazda yağmur yağdı bellimi olur belki off roadada gideriz

yunus bager' Alıntı:
Laaazzımmm gelsene ;D ;D ;D
Yavvv hava attık off road'a gidecez diye bugün pazar ve markete gidilecekmş :-[ :-[

;D ;D ;D ;D

Bugün cumartesi yahu. Ben de İstinyepark'a gideyim, Cepa Armada gibi çıtayı düşürdüğümüz yerlerden sonra biraz Sosyeteye karışayım.. ;D ;D
Akşama görüşürüz..

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Bugün cumartesi yahu. Ben de İstinyepark'a gideyim, Cepa Armada gibi çıtayı düşürdüğümüz yerlerden sonra biraz Sosyeteye karışayım.. ;D ;D
Akşama görüşürüz..

iki gün sonra dönersin Ankaraya sen yine ;D ;D

Ali(hay) Ali(Amanos) Aslankurt bizim evde çay içiyoruz 7/24 toplantısı yapıyoruz

yunus abi bu elemanı mı diyorsun

benide bu deli etti elemana nereye ilan vermesi gerektiğinin ilettim ama hala inat ediyordu beni deli etti

yöneticide yoktu o sırada sitede

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=40238;sa=showPosts

demek aynı anda 3 kişiyi deli etmeyi başardı halbuki bende nerye ilan vermesi gerektişğini yazdım oraya yazdı gene önüne gelen heryere yazmaya devam ediyordu benim işim çıktı gittim bizim (adrenalin) murselim özelden biraz kaptırmış galiba )))))