KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla Yunus, hoca önce cevap vermiş. Bizde bozulma yok Capon olarak, ama maalesef komutanın bir anlık gafletinden yararlanarak, hoca onu kötü emellerine alet etmiş. ;D ;D ;D
Land'ı kullandırıp çekmiş fotolarını ama, kelebek etkisinde bereket şarjı bitmiş! Beni de dağ başı sendromuyla kandırıp, yemek sofrasında resimlerini çektirdi...
Şöyle; arazi aracı deyince, benim hayalimde sert ve küt hatlar aklıma gelir.Marka bazında konuşmuyorum..."Kavisli, eğimli profiller bu tür amaçlara yakışmıyor "diye düşünüyorum. Tabii kişisel düşüncemdir bu!Bir de, ilk tanıdığım araç ta bir Land'dı,yıl 64 veya 65...
Şöyle; arazi aracı deyince, benim hayalimde sert ve küt hatlar aklıma gelir.Marka bazında konuşmuyorum..."Kavisli, eğimli profiller bu tür amaçlara yakışmıyor "diye düşünüyorum. Tabii kişisel düşüncemdir bu!Bir de, ilk tanıdığım araç ta bir Land'dı,yıl 64 veya 65...