7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,959
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

amanos80' Alıntı:
Valla Yunus, hoca önce cevap vermiş. Bizde bozulma yok Capon olarak, ama maalesef komutanın bir anlık gafletinden yararlanarak, hoca onu kötü emellerine alet etmiş. ;D ;D ;D
O zaman dikkat etmek gerekir eğer birgün karşılaşırsak defenderi birkaç dakika kullandırdımmı yeterli olur öbür gün defender aramaya başlarsın ;D ;D

Etiketler

Land'ı kullandırıp çekmiş fotolarını ama, kelebek etkisinde bereket şarjı bitmiş! Beni de dağ başı sendromuyla kandırıp, yemek sofrasında resimlerini çektirdi...

Ben karar veremedim acaba diyorum komutanıma hangisi daha çok yakışmış ))

;D ;D ;D ;D Tamaaaam komutanımada mikrop bulaştı ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
O zaman dikkat etmek gerekir eğer birgün karşılaşırsak defenderi birkaç dakika kullandırdımmı yeterli olur öbür gün defender aramaya başlarsın ;D ;D
Zaten bahane arıyorum; yaramı kaşımayın...

hocam önemli olan yemeklerin tadı ;D ;D ;D

eğer yemekler güzelse el alışkanlığındandır ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bence ikinci poz ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D benden söylemesi Sevtap ablamın dilinden kurtulamassınız ;D ;D ben tabağa yemek koymasını bile beceremem bana bile laf sokuyor ona göreee

amanos80' Alıntı:
Bir de arabayı nasıl kullanmış, sorun bakalım (vitesleri)

Olacak o kadar bir-iki defa 1. vites diye geri vitesine attı. Hooop ileri gidiyoruz derken geri gittik

Sonra sen en iyisi hep 2. vitesle kalk dedim bir daha da geri gitmedik ;D ;D ;D

Yemek gerçekten şahane idi Altuğ Her geziye bir Aslankurt lazım

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D
Siz komutanımdanda kolay çıktınız ))
Şöyle; arazi aracı deyince, benim hayalimde sert ve küt hatlar aklıma gelir.Marka bazında konuşmuyorum..."Kavisli, eğimli profiller bu tür amaçlara yakışmıyor "diye düşünüyorum. Tabii kişisel düşüncemdir bu!Bir de, ilk tanıdığım araç ta bir Land'dı,yıl 64 veya 65...

;D ;D ;D Yani toyotadan, mişubişi ;D ;D den arazi aracı olmazmı demek bu ;D ;D ;D

64-65 mutlaka seri 2 dir hocamın seri3 ile arasında anlaşılır bir far yok hemen hemen aynı sayılır bak şimdi hatırlattınız özledim sesi 2yi

Evet çok hoş bir sesi yok (henüz) ama çalışıyor işte ;D ;D ;D