7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,538,934

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Dükkan açık kalmış, kapayayım diye geldim ama içerde hala birileri var, uyuyup kalmışlar ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Dükkan açık kalmış, kapayayım diye geldim ama içerde hala birileri var, uyuyup kalmışlar ;D

Bende çıkayım bari kalanlara iyi geceler.

erenatac' Alıntı:
Sevtap hanım,umarım bu karar çok daha iyi bir dönemin başlangıcı olur sizin için.

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim. İnsanın sizin gibi arkadaşları olması ne güzel, inanın ailemden önce size söyledim

Ben Eren'in dediği gibi bu sonu iyi bir başlangıçtan önceki adımı olarak görüyorum

Hocam size verdiğim sözü de yerine getiremedim, kusura bakma :-\

Artık bol zamanımız var, beraber takılırız hallederiz

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Eren ,Ampermetreyi aldığın iş hanının adı neydi,?
birde klasik ampermetre varmıydı.

Abi konya sokağa Halin karşısından girince soldaki ilk pasajın ikinci katında bu dükkan.Zaten vitrinde benim cihazdan 3-5 tane çalışır vaziyette duruyor,kesin dikkatini çeker.Esnaf çarşısı diyesim geliyor ama.. Adı esnaflı bişey pasajın.

Klasik ampermetre var mı bilmiyorum ama dijital olan her nevi "metre"den var.Hatta çok kibar,ekranlı bir temostat bile vardı,aracın havalandırma tesisatına bağlasammı diye aklımdan geçirmiştim ;D

Bu arada bendeki voltmetre.Ampermetre standart haliyle 20 ampere kadar çalışıyormuş,bilmemne yaparsan 100 ampere kadar gösterir dedi,o zamanda fiyat artıyor.

Ne yatmak bilirler ne de kalkmak (Ufuk hariç). GÜ-NAAAAAAYYYYY-DIIINNNNNNNNNN

Kahvaltı hazır, çay demlendi

Ufuk hazır kise yokken sorayım, ML145 in fiyatını hatırlıyormusun. Dün bekleğim telsiz geldi daha önce bahsettiğim ingilteredeki arkadaşın gönderdiği.Bu telsizide benim geziye geldiğim teriosa takacağız. Buralarda anten bulamazsak ml145 getirtmeyi düşünüyoruz.