yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,025 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar benim defenderde en azından arazi taşıtı 4x4 jeep yazıyor vergisi vs. ona göre
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar benim defenderde en azından arazi taşıtı 4x4 jeep yazıyor vergisi vs. ona göre
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 12 Ocak 2010 #27,026 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Fırıncı kamyoneti ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Fırıncı kamyoneti ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,027 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa ))))))
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa ))))))
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 12 Ocak 2010 #27,028 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: benim defenderde en azından arazi taşıtı 4x4 jeep yazıyor vergisi vs. ona göre Genişletmek için tıkla ... valla anlamıyorumki hangisi arazi taşıtı ,hangisi kamyonet , neye göre sınıflandırır bu devlet,
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: benim defenderde en azından arazi taşıtı 4x4 jeep yazıyor vergisi vs. ona göre Genişletmek için tıkla ... valla anlamıyorumki hangisi arazi taşıtı ,hangisi kamyonet , neye göre sınıflandırır bu devlet,
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 12 Ocak 2010 #27,029 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Yaaaaa )))))) Genişletmek için tıkla ... aaaaaa umuta saracak malzemeyi buldum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Yaaaaa )))))) Genişletmek için tıkla ... aaaaaa umuta saracak malzemeyi buldum
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,030 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: valla anlamıyorumki hangisi arazi taşıtı ,hangisi kamyonet , neye göre sınıflandırır bu devlet, Genişletmek için tıkla ... Ben anlatayım abi land rover defender arazi taşıtı diğerlerini arazi şersi işte )))
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: valla anlamıyorumki hangisi arazi taşıtı ,hangisi kamyonet , neye göre sınıflandırır bu devlet, Genişletmek için tıkla ... Ben anlatayım abi land rover defender arazi taşıtı diğerlerini arazi şersi işte )))
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 12 Ocak 2010 #27,031 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D Genişletmek için tıkla ... tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: hadi be kamyonetmi yazıyor ,onun ruhsatta ???? ;D Genişletmek için tıkla ... tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum.
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 12 Ocak 2010 #27,032 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Ben anlatayım abi land rover defender arazi taşıtı diğerlerini arazi şersi işte ))) Genişletmek için tıkla ... range roverlar , ne peki ;D ;D ;D ??? ???
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Ben anlatayım abi land rover defender arazi taşıtı diğerlerini arazi şersi işte ))) Genişletmek için tıkla ... range roverlar , ne peki ;D ;D ;D ??? ???
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 12 Ocak 2010 #27,033 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar o zaman disco I de,defender alt yapısını kullanıyorsa ,o da sabit olmalı. peki bu meretler önde neyi kırıyorlar, anlamadım ?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar o zaman disco I de,defender alt yapısını kullanıyorsa ,o da sabit olmalı. peki bu meretler önde neyi kırıyorlar, anlamadım ?
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 12 Ocak 2010 #27,034 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: telsizi kapattık ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Cihancım hayırlı olsun ama kime aldınız anlamadım ben : Ben geçen kış onun sıfırını uzun anteni de dahil 350 TL ya almıştım :-\ Aldık biz telsizi falan yazın da ilanı kaldıralım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: telsizi kapattık ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Cihancım hayırlı olsun ama kime aldınız anlamadım ben : Ben geçen kış onun sıfırını uzun anteni de dahil 350 TL ya almıştım :-\ Aldık biz telsizi falan yazın da ilanı kaldıralım
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,035 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 12 Ocak 2010 #27,036 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana Genişletmek için tıkla ... Altına bir kere bakayım dedim gözüme yağ damladı,2 saat hiçbir şey göremedim ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana Genişletmek için tıkla ... Altına bir kere bakayım dedim gözüme yağ damladı,2 saat hiçbir şey göremedim ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,037 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum. Genişletmek için tıkla ... abi sabit aks diye tabir edilen başka bişey oda galiba MGK abide var Yavuz abidede olması gerekir Yanı aks 2 parça değil TEK PARÇA
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: tam emin değilim ama galiba öyle birşeydi. çok oturgaçlı götürgeç ,yazmadığına dua etsin ;D Bu arada ben bu araçları önde sabit aks olduğunu bilmiyordum, ağır şantiyelerde sabit aks a değiştirdiklerini duymuştum, bir şey daha öğrenmiş oldum. Genişletmek için tıkla ... abi sabit aks diye tabir edilen başka bişey oda galiba MGK abide var Yavuz abidede olması gerekir Yanı aks 2 parça değil TEK PARÇA
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Ocak 2010 #27,038 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: range roverlar , ne peki ;D ;D ;D ??? ??? Genişletmek için tıkla ... Oda seninki gibi cadde şeysi )))))))
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: range roverlar , ne peki ;D ;D ;D ??? ??? Genişletmek için tıkla ... Oda seninki gibi cadde şeysi )))))))
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 12 Ocak 2010 #27,039 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: abi sabit aks diye tabir edilen başka bişey oda galiba MGK abide var Yavuz abidede olması gerekir Yanı aks 2 parça değil TEK PARÇA Genişletmek için tıkla ... Yavuz gelsin konu açığa çıkar, yada ben başka bir araçla karıştırdım galiba, Yaylı sabit bir aks ı değiştirmeye gerek duymamak gerek.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: abi sabit aks diye tabir edilen başka bişey oda galiba MGK abide var Yavuz abidede olması gerekir Yanı aks 2 parça değil TEK PARÇA Genişletmek için tıkla ... Yavuz gelsin konu açığa çıkar, yada ben başka bir araçla karıştırdım galiba, Yaylı sabit bir aks ı değiştirmeye gerek duymamak gerek.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 12 Ocak 2010 #27,040 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana Genişletmek için tıkla ... Ahahaha onu ben bile biliyorum ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi sen ciddimisin yav biz boşunamı okadar dil döktük sen daha defenbderin altında ne olduğunu bilmiyorsun yazık bana Genişletmek için tıkla ... Ahahaha onu ben bile biliyorum ;D ;D ;D