7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,538,219
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Cihan abi Antalya gezisinin ulaşım olayını açıklayabilir misin ?
Hangi tarihte saat kaçta Ankara'dan çıkacaksınız ? Antalya'da ne zaman olacaksınız ve aynı şekilde dönüş ne zaman saat kaç civarı olur? Ona göre uçak, otobüs vb. işlemlerini halledicem biletler pahalılanmadan halledeyim.

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Bende çok şey yazacam ama mesajlarım kırpılmasa

Boşver yaaa. adam klişe laflarla zihninize yeni fikirler için yer açın diyor.. Kerim abiyle atışmasından belliydi zaten bunun ne olduğu.
Boş teneke çok ses çıkarır.

fastjunkie' Alıntı:
Boşver yaaa. adam klişe laflarla zihninize yeni fikirler için yer açın diyor.. Kerim abiyle atışmasından belliydi zaten bunun ne olduğu.
Boş teneke çok ses çıkarır.
Valla ben laf kalabalığı yapıpta bişeyleri ispat etmesini beceremiyorum bunları iyi eğitmişler aman boşver nasıl olsa açısını ceken bene bizleriz azbucuk sanayici olsalar ne demek istediğimi çok iyi anlarlar ama neyse şimdi burdada sevtap abla saldırmasın bize )))

Abicim, adam gibi argumanlarla gelsinler, kaynaklar göstersinler amenna. Ama böyle işkembeden savurunca ben ne diye yazdım o kadar şeyi. Laf ebeliği başka bişi değil. Maksat sivrilik olsun.

fastjunkie' Alıntı:
Abicim, adam gibi argumanlarla gelsinler, kaynaklar göstersinler amenna. Ama böyle işkembeden savurunca ben ne diye yazdım o kadar şeyi. Laf ebeliği başka bişi değil. Maksat sivrilik olsun.
Boşver ben sıkıldım sen devam et

bugün tamponu presten aldık ayakları ayarladık yarın ayar çekip kenarı kıvırıcaz ;D ;D ;D