nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 15 Ocak 2010 #27,409 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Günaydın Çok hastayım, ölüyorum. Bütün kemiklerim ağrıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Sevtap.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Günaydın Çok hastayım, ölüyorum. Bütün kemiklerim ağrıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Sevtap.
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,410 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aman sevtap dikkat et, antalyaya az kaldı ,geçmiş olsun ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ocak 2010 #27,411 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil.
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,412 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil. Genişletmek için tıkla ... sen soğuğu erciyeste görseydin ,dötüm dondu valla ,üzerimdeki kıyafetlerde müsait değildi iş kıyafetiydi valla dondum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil. Genişletmek için tıkla ... sen soğuğu erciyeste görseydin ,dötüm dondu valla ,üzerimdeki kıyafetlerde müsait değildi iş kıyafetiydi valla dondum
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Ocak 2010 #27,413 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: sen soğuğu erciyeste görseydin ,dötüm dondu valla ,üzerimdeki kıyafetlerde müsait değildi iş kıyafetiydi valla dondum Genişletmek için tıkla ... erciyeste soğuk olur hani ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: sen soğuğu erciyeste görseydin ,dötüm dondu valla ,üzerimdeki kıyafetlerde müsait değildi iş kıyafetiydi valla dondum Genişletmek için tıkla ... erciyeste soğuk olur hani ;D ;D ;D
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,414 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: erciyeste soğuk olur hani ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aynen iş kıyafeti derken ,jartier filan ayni
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: erciyeste soğuk olur hani ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aynen iş kıyafeti derken ,jartier filan ayni
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 15 Ocak 2010 #27,415 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: aynen iş kıyafeti derken ,jartier filan ayni Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi hiç beklemiyordum yarıldım allah da seni güldürsün ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: aynen iş kıyafeti derken ,jartier filan ayni Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi hiç beklemiyordum yarıldım allah da seni güldürsün ;D ;D
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,416 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar tuhaf olan bende kendi yazdığıma gülüyorumm , ofiste kızlar bana bakıyorlar tuhaf tuhaf ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar tuhaf olan bende kendi yazdığıma gülüyorumm , ofiste kızlar bana bakıyorlar tuhaf tuhaf ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,417 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yaaaa bu nejat kardeşimin ,tuz gölü resimlerini veya gezi başlığını gören varmı arıyorum bulamıyorum tırlatacağım en sonunda ????
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yaaaa bu nejat kardeşimin ,tuz gölü resimlerini veya gezi başlığını gören varmı arıyorum bulamıyorum tırlatacağım en sonunda ????
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 15 Ocak 2010 #27,418 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: yaaaa bu nejat kardeşimin ,tuz gölü resimlerini veya gezi başlığını gören varmı arıyorum bulamıyorum tırlatacağım en sonunda ???? Genişletmek için tıkla ... nejatçım halletti çok teşekkürler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: yaaaa bu nejat kardeşimin ,tuz gölü resimlerini veya gezi başlığını gören varmı arıyorum bulamıyorum tırlatacağım en sonunda ???? Genişletmek için tıkla ... nejatçım halletti çok teşekkürler
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 15 Ocak 2010 #27,419 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar küçük büyük hiç dosya göndermiyo buraya
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 15 Ocak 2010 #27,420 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41884.0 merak edenler için tekrar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41884.0 merak edenler için tekrar
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 15 Ocak 2010 #27,421 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar [attachment=1]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 15 Ocak 2010 #27,422 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar [attachment=1]
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Ocak 2010 #27,423 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Geçmiş olsun Elizabeth çokmu yordu seni yoksa? Genişletmek için tıkla ... nkurtkaya' Alıntı: Geçmiş olsun Sevtap. Genişletmek için tıkla ... cihanülker' Alıntı: aman sevtap dikkat et, antalyaya az kaldı ,geçmiş olsun ;D Genişletmek için tıkla ... yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar sağolun, hepinize teşekkür ederim Hocam Elizabeth bişe yapmadı ama dün eve dönerken parmaklarım tutmuyordu, Elizabeth'i kullanmak çok zor oldu Bu sefer ki hastalığım çok enteresandı. Öğleye kadar gayet iyiydim, öğleden önce ateş sonra soğuk ter, daha sonra da titreme ??? Cihan kar manzaraları özellikle Erciyes fotoğrafı ve kocaoğlanın kardaki görüntüsü süper Merak etme Antalya ya kadar düzelirim ama annemin gitmeyeyim diye çok arıza çıkaracağı kesin
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Geçmiş olsun Elizabeth çokmu yordu seni yoksa? Genişletmek için tıkla ... nkurtkaya' Alıntı: Geçmiş olsun Sevtap. Genişletmek için tıkla ... cihanülker' Alıntı: aman sevtap dikkat et, antalyaya az kaldı ,geçmiş olsun ;D Genişletmek için tıkla ... yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap geçmiş olsun, Havada hastalanmaya müsait,sıcak desen değil,soğuk desen değil. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar sağolun, hepinize teşekkür ederim Hocam Elizabeth bişe yapmadı ama dün eve dönerken parmaklarım tutmuyordu, Elizabeth'i kullanmak çok zor oldu Bu sefer ki hastalığım çok enteresandı. Öğleye kadar gayet iyiydim, öğleden önce ateş sonra soğuk ter, daha sonra da titreme ??? Cihan kar manzaraları özellikle Erciyes fotoğrafı ve kocaoğlanın kardaki görüntüsü süper Merak etme Antalya ya kadar düzelirim ama annemin gitmeyeyim diye çok arıza çıkaracağı kesin
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 15 Ocak 2010 #27,424 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hep merak etmiş idim, nasıl oluyor da toprak sapsarı, gökyüzü masmavi oluyor diye. Hıdır'cım ellerin dert görmesin.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hep merak etmiş idim, nasıl oluyor da toprak sapsarı, gökyüzü masmavi oluyor diye. Hıdır'cım ellerin dert görmesin.