7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,514,101
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Şimdi oldu biyerde görmüştüm pilakanın arkjasına yarım ay şeklinde 2 sac ile merdanelere geciriyordu lazım olunca komple pilaka yerinden çıkabiliyor

abi yerinden çıkmaması lazım gerektiğinde çıkartırsak arazide de çıkabilir diye menteşeler sabit olucak ve su borularında kullanılan kıskaçlar eklenerek kapak sabitlinicek aynı zamanda ses de yapmayacak ;D

Etiketler

Altuğ, çeki kancası için delikler ufak değil mi? Mapa nasıl geçecek oradan?

Sen onu menteşeli yapta bakalım kafa üstü çamura çakılınca o menteşeyi acabiliyormusun

abi önündeki parçadan dolayı bizdeki mevcut mapalar bile dar geldi yoksa deliği gayet iyi, büyük boy mapalara göre açtık deliği ;D epey büyük ;D ;D ;D

Selam millet ;D

Altuğ güzel olmuş tampon.

Fakat kapak işi tehlikeli, Umutun Eğriova gezisindeki veya geçen gün Nejatın koyduğu v8 110 videosundaki gibi bir çarpmada menteşeler talaş olabilir ;D ;D Çoğu zaman ön tampon grayder gibi toprağı kazıyarak gidiyor.

Benim plaka tampona silikon ile yapıştırıldı ve 3 yerden de vidalanarak arkadan civata ile sıkıldı. Plaka müsvette kağıt gibi buruştu ama hala yerinde duruyor

ufukozkan' Alıntı:
teşekkür ederimde benim çaydanlık böyle gidemezki anca kendini taşıyo garibim

Bolu dağlarında tepeleri mesken tutmuş olan senin çaydanlık değilmiydi

ufukozkan' Alıntı:
teşekkür ederimde benim çaydanlık böyle gidemezki anca kendini taşıyo garibim

Hoca ne varki bunda eşşek gibi motoru koymuşlar üstüne altı bildiğin pigme, Seninki daha güzel