7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,650

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yunus atmış işde yapan adamı Ama bunlara basıp filan dolanmaca yok Ben üstünde gezindiğim için bunlara bulaşmamışdım.

Hoca yağmurlu yolda camı açamıyorum , hatta sağımdaki ve solumdaki araçlarda açamıyor uçuşan çamur zerreciklerinden, mutlaka öyle bişey koymamız lazım gezinme işini tavandan çözüyorum ben, komando yaptı beni LR sevdası ;D

haaa bu arada biraz önce tartıldım techizatsız 94 kilo olmuşum ;D ;D, techizatlı 102 kilo nası bir teçhizatsa artık ;D ;D ;D 6 ay önce 117 kiloymuşum (techizatsız ;D ;D ;D ;D )

http://www.mm-4x4.com/defender----range-rover---discovery----2--50mm-unbrakeable-wheel-arch-extensions-2661-p.asp

ufukozkan' Alıntı:
Yunus atmış işde yapan adamı Ama bunlara basıp filan dolanmaca yok Ben üstünde gezindiğim için bunlara bulaşmamışdım.
Fiber işi yaş,üstünde dolanmayı bırak,hafif bir sürtmede gider,
o kalıplarla kalın plastik dökseler daha iyi olurdu bence.

ndoganci' Alıntı:
http://www.mm-4x4.com/defender----range-rover---discovery----2--50mm-unbrakeable-wheel-arch-extensions-2661-p.asp
Bu çok daha güzelmiş
anlaşıldı Naci abi aynı dertten sende duzdaripsin

discovery-V8' Alıntı:
haaa bu arada biraz önce tartıldım techizatsız 94 kilo olmuşum ;D ;D, techizatlı 102 kilo nası bir teçhizatsa artık ;D ;D ;D 6 ay önce 117 kiloymuşum (techizatsız ;D ;D ;D ;D )
nası yani aynı kilodamıyız ;D ;D ;D

ndoganci' Alıntı:

way Nacimde gelmiş ;D

Bunları biliyorum MKG de var ama genişlikleri dışa doğru, lastik çapında bir genişletme yapmıyorlar 38 içine sığmazki bunun

discovery-V8' Alıntı:
way Nacimde gelmiş ;D

Bunları biliyorum MKG de var ama genişlikleri dışa doğru, lastik çapında bir genişletme yapmıyorlar 38 içine sığmazki bunun

ben 40 için bakınırken görmüştüm

yazargezeryolçizer' Alıntı:
nası yani aynı kilodamıyız ;D ;D ;D

Seni bilmiyorum ama ben 94 e düşmüşüm aslında çok sevinmedim bu işe, kalıp daraldı. bundan aşağı gitmeyi düşünmüyorum eğer inmeye devam ederse önlem alıcam.

ndoganci' Alıntı:
ben 40 için bakınırken görmüştüm

İnceledim ben bunlarıda hiç kesim yapmadan takılmış MKG ninkine , demekki 35 ten sonrası sığmaz, ön camurluk arka kısmından 3 cm kadar, arka çamurluk önden 1,5- 2 arkadan 1,5-2 cm kadar kesilmesi gerekiyor 38 inch lastik ve 2 inch yükseltme için , 4 inch te daha az , 6 inchte nerdeyse hiç ama araba leylek gibi oluyor 6 inchte binmek içinde itfaiye merdiveni lazım ;D

iyi geceler millet bugün erken yatıyorum yarın görüşürüz.