7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,988
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Yavuz meşaz kutun dolu olabilir mi ;D ;D

boşattım biraz, Toyotacılar doldurdu mesaj kutumu ;D

Cihan sedata mesaj atıp sohbet grubuna dahil olmaları gerekiyormuş ;D Aynı zamanda burayıda görebileceklermiş. Çözümü hepinize özelden atıcam .

Etiketler

cihan abi yanına TV almayı unutma dedecim dizilerini kaçırmasın baksana yaprak dökümü var diye nete bile girmiyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
boşattım biraz, Toyotacılar doldurdu mesaj kutumu ;D

Cihan sedata mesaj atıp sohbet grubuna dahil olmaları gerekiyormuş ;D Aynı zamanda burayıda görebileceklermiş. Çözümü hepinize özelden atıcam .

ok ok sevtapla konuştuk , yarın hepsinin ismini sedata atacağım ne yapalım başa gelen çeklir

yerler 10 cm i geçti ;D ;D ;D Defender görünmüyor artık, iyice şiddetlendi yağış, böyle devam ederse sabah karşı kara merhaba partisi yapalım ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
cihan abi yanına TV almayı unutma dedecim dizilerini kaçırmasın baksana yaprak dökümü var diye nete bile girmiyor ;D ;D ;D

Ben ona bol fıstık getireceğim TV yi unutur. siz kasklarınızı getirin

boluda merkezde karla karışık yağmur yukarılarda kar yağışı başladı ve bizde tamponu çamurlamaya gitti ;D parkur da bazı yerler çamur havuzu kıvamına gelmişti ;D

Nihayet burda da yerler beyazlaşmaya başladı biraz dolaşayım karda hemde yeni botlarımı denerim. ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

yok yahu ne yaprağı Antalya için fotoğraf makinalarını hazırlıyorum Bütün gün uğraşdım temizlettim 80 lira tuttu olmuşmu diye test çekimleri yapıyorum vs vs vs

Ferhundeyle sonra ilgilenicem

discovery-V8' Alıntı:
yerler 10 cm i geçti ;D ;D ;D Defender görünmüyor artık, iyice şiddetlendi yağış, böyle devam ederse sabah karşı kara merhaba partisi yapalım ;D ;D ;D

nerde beee

ufukozkan' Alıntı:
yok yahu ne yaprağı Antalya için fotoğraf makinalarını hazırlıyorum Bütün gün uğraşdım temizlettim 80 lira tuttu olmuşmu diye test çekimleri yapıyorum vs vs vs

tebi tebi bizde otelde seni bekledik ,dede ekti bizi sanata saygısızlığa hayır kampanyası başlatacağım haberin olsun

ufukozkan' Alıntı:

dede sen benle gel araca 4 tane televizyon anteni taktım,
bu seferde çekmezse ,yapacak bir şey kalmadı ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
tebi tebi bizde otelde seni bekledik ,dede ekti bizi sanata saygısızlığa hayır kampanyası başlatacağım haberin olsun

herkes işini doğru yapsa sorun yokda

Abicim çıkdım sana geliyorum bi bakyım dedim ohoooooooo

geri dön uğraş dur

ordan anca hatunun yanına gittim