7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,425,021
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Geçmiş olsun Sevtap.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Auto Transmition (Otomatik Transmisyon) Oomatik Vites (OV) yani

nejat benim dediğim aracı atlama fiyatı hesaplıydı ,o amca aracı 15 bırakırdı ,vinç,yükseltme ,çelik tampon,5 tane lastik vardı

birde buna bak bende bu arabaya 13 param var dedim adam ara görüşelim diye mesaj atmış
http://www.sahibinden.com/kacirilmayacak_firsat_fiyata_dikkat-66WQQaXQQ19619927WQQpXQQdisplayitem

Bunlara da bakıyorum. Ancak her ikisinin de motorlar rektefiyeli. Kim yaptı nasıl yaptı ? Ben, biraz cadde versiyonu alıp yavaş yavaş kafama göre yapayım diye de düşünüyorum.

nkurtkaya' Alıntı:
Bunlara da bakıyorum. Ancak her ikisinin de motorlar rektefiyeli. Kim yaptı nasıl yaptı ? Ben, biraz cadde versiyonu alıp yavaş yavaş kafama göre yapayım diye de düşünüyorum.

eee sen kaşınıyorsun anlaşıldı len boşu boşuna uğraşma işte hazırı var bir baktırsana

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap abla geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşirsin.

nkurtkaya' Alıntı:
Geçmiş olsun Sevtap.

Emrah ve Nejat teşekkür ederim, sağolun

cihanülker' Alıntı:
...birde buna bak bende bu arabaya 13 param var dedim adam ara görüşelim diye mesaj atmış...
http://www.sahibinden.com/kacirilmayacak_firsat_fiyata_dikkat-66WQQaXQQ19619927WQQpXQQdisplayitem

O benim de favori listemde ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
eee sen kaşınıyorsun anlaşıldı len boşu boşuna uğraşma işte hazırı var bir baktırsana

Disco'nun içini de temiz istiyorum. Defender'da koltukların rahatsız ve kirli, yıpramış olması sorun değil ama Disco olmuşken temiz olsun, zira sonradan içini yenilemek başta vereceğin 1-2 binden fazla tutar diye düşünüyorum.