KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya nejat kaportayı ne yapacaksın ,anlamadım sen bu aracı offroadta kullanmayacakmısın ? , yani çok büyük çürük delik yoksa ,salla gitsin derim ben sana ,ama tabi yinede senin kararın , bence alabileceğin en ucuz araç olmalı senin hedefin ,gerisini yaparız ,vinç ,snorkel,yükseltme,tampon,lastik ,port bagaj yapılır
off-road yapıcaz tabi ama Disco almanın farkını da yaşayalım, temiz olsun.Kaporta'nın iyi olmasından kastım, içerdeki seclarda çürük olmaması.Gerisi hikaye.
Şimdi baktığımda vinç ve şnorkel var 12-13'e kimse vermez böylesini. Mantık çerçevesinde pazarlık etmek lazım, değil mi?
Diğerlerini bilmem ama ben Defender'a hiçbir kaporta döşeme makyaj, elektronik işi yapmadan 25+ harcadım. 15'e olsa olsa 2.5 benzin veya düz dizel olur.
Diğerlerini bilmem ama ben Defender'a hiçbir kaporta döşeme makyaj, elektronik işi yapmadan 25+ harcadım. 15'e olsa olsa 2.5 benzin veya düz dizel olur.
Sen o çirkin, s100 çakması kamyonetini 15 liraya sat, ben bu sitede ben eşşeğim toyota kullanıyorum diye imza yapıcam.
O beğenmediğin, karlarda kaldığın Umut abinin Hilux'ı senin istediğin fiyatın 2 misline satıldı.
Bu Bager resmen çatlakmış yahu. ;D ;D
Bir ingiliz veya avrupa otomobil dergisi bul bak bakalım araçların fiyatları nasıl ;D ;D ;D Bakmayın Türkiyeye, ingilterede bile mot u alınmış yürüyen defender 9000 pound dan aşağı alınamaz, Disco 300 tdi 2500-3000 pound, vx80 aynı , Tükiyede Defenderin devletten çok fazla çıkış olduğundan enflasyonu var.
Allah göstermesin vx80 le kaza yaparsan pert e ayrılır, discoda aynı, ama Defender ayrılmaz, lego gibi sökülür takılır canlanır, ölümsüz bir araçtır.
meshur bir laf laf dünyanın sonu geldiinde iki şey hayatta kalacak , 1- hamamböcekleri 2- Defender ;D ;D ;D