7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,054
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çağlar' Alıntı:
yok be arada resmine bakıyorum allahıma şükrediyorum 2 ayda doğru yolu buldum diye..şükretmek için sakladım. ;D

hoca niye sormadın bize baştan mpi alayımmı diye ;D

Etiketler

uyanığım ya , az yaksın az vergi olsun diye,manuel olmasınada tav oldum..birde çok temizdi istanbuldan bi teyzeden aldım 120 binde orcinal..

çağlar' Alıntı:
uyanığım ya , az yaksın az vergi olsun diye,manuel olmasınada tav oldum..birde çok temizdi istanbuldan bi teyzeden aldım 120 binde orcinal..

;D ;D ;D ;D ;D e ozaman suç sende ,sorsan söylerdik ya tdi veya v8 gerisi hikaye discoda, araba ağır 2000 cc ne yapsın o kasaya ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D e ozaman suç sende ,sorsan söylerdik ya tdi veya v8 gerisi hikaye discoda, araba ağır 2000 cc ne yapsın o kasaya ;D

niye düşünmemiş sizin o aristokratlar bu durumu ???

discovery-V8' Alıntı:
Abi çağlara bakma sen 17-18 normal, daha aşağı nekadar inebilirsen kar ;D ;D kimse sıkışmadıysa daha aşağı vermez.

İşte uzmanından doğru cevap geldi. Ben de aynen bu aralıkta (alt limite yakın ) alableceğimi düşünüyorum.

Neo öyle VX100 olunca 45 bin çok iyi, Disco'ya gelince 12-13.

nkurtkaya' Alıntı:
İşte uzmanından doğru cevap geldi. Ben de aynen bu aralıkta (alt limite yakın ) alableceğimi düşünüyorum.

Neo öyle VX100 olunca 45 bin çok iyi, Disco'ya gelince 12-13.

;D ;D ;D

aynı paydada araçlar değiller hocam..

bana göre defender toplam maliyeti (off road ekipmanlarıyla) 15 lira
disco maliyeti 20 lira
80 cruiser maliyeti 30 lira
100 kasa maliyeti 50 liradır..
şarokeler içinde 20 lira kafi diye düşünüyorum..

selamlar.

off-road yapıcaz tabi ama Disco almanın farkını da yaşayalım, temiz olsun.Kaporta'nın iyi olmasından kastım, içerdeki seclarda çürük olmaması.Gerisi hikaye.

Şimdi baktığımda vinç ve şnorkel var 12-13'e kimse vermez böylesini. Mantık çerçevesinde pazarlık etmek lazım, değil mi?

Diğerlerini bilmem ama ben Defender'a hiçbir kaporta döşeme makyaj, elektronik işi yapmadan 25+ harcadım. 15'e olsa olsa 2.5 benzin veya düz dizel olur.

vinç ne marka, şnorkel ne marka??

500 liraya vinç 300 liraya şnorkelde var.

nkurtkaya' Alıntı:
Diğerlerini bilmem ama ben Defender'a hiçbir kaporta döşeme makyaj, elektronik işi yapmadan 25+ harcadım. 15'e olsa olsa 2.5 benzin veya düz dizel olur.

çok harcanmış ne diyim..umarım satışta çok zarar etmemişsindir.

nkurtkaya' Alıntı:
Yunuuuussss... seni arıyorlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47304.msg531695#msg531695
Arayan bulur abi hiç pazarlıksız 15 veren alsın gitsin maliyetine

çağlar' Alıntı:
niye düşünmemiş sizin o aristokratlar bu durumu ???

Abi sen ne diyorsun. 4.0 motor mu ne çıkartıyor adamlar, sonra bir bakıyorlar motor 3.9 bir de ondan sonra isim değiştiriyorlar 3.9 bu diye.. ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

Neeeeeeeeeeyy

Senin Defender'da ne vardı ki abi o kadar masraf edecek

yunus bager' Alıntı:
Arayan bulur abi hiç pazarlıksız 15 veren alsın gitsin maliyetine

Neeeeeeeyy ??? ???

Sen o çirkin, s100 çakması kamyonetini 15 liraya sat, ben bu sitede ben eşşeğim toyota kullanıyorum diye imza yapıcam.
O beğenmediğin, karlarda kaldığın Umut abinin Hilux'ı senin istediğin fiyatın 2 misline satıldı.
Bu Bager resmen çatlakmış yahu. ;D ;D

Bir ingiliz veya avrupa otomobil dergisi bul bak bakalım araçların fiyatları nasıl ;D ;D ;D Bakmayın Türkiyeye, ingilterede bile mot u alınmış yürüyen defender 9000 pound dan aşağı alınamaz, Disco 300 tdi 2500-3000 pound, vx80 aynı , Tükiyede Defenderin devletten çok fazla çıkış olduğundan enflasyonu var.

Allah göstermesin vx80 le kaza yaparsan pert e ayrılır, discoda aynı, ama Defender ayrılmaz, lego gibi sökülür takılır canlanır, ölümsüz bir araçtır.

meshur bir laf laf dünyanın sonu geldiinde iki şey hayatta kalacak , 1- hamamböcekleri 2- Defender ;D ;D ;D

ilanlara defender 90 V8 eklenmiş tam da nejat abinin istediği gibi ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47752.msg532105#new