KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
110 V8 hayalim hiç umut vermiyor. 2-3 ay önce kimsenin yüzüne bakmadığı TEDAŞ çıkması 110 V8 Defender'lar bir anda yok satmaya başladı.
Satıcılar bu modelin iyi gittiğini düşünmeye başladılar lakin farkında olmadıkları şey alacaklar zaten aldı, ben sonuncu talipliyim ;D
200Tdi satıp düz dizel veya 2.5 Benzinli de istemiyorum, V8 olmaz ise 300Tdi bakarım
Yunuscum bence "Yuvacık" yazısını dağlarla birleştirme fikri çok güzel. Ama yazının alt çizgisini dairenin çapı üzerine oturtsanız yani Yuvacık yazısı dairenin üst tarafını kaplasın, mavi gökyüzünde güneş parlasın altını da sırf orman yapın. Ormanın pek çok yerine minik yaramaz defenderlar saklayın (ay yerim ben onları) ;D ;D ;D
Yunuscum bence "Yuvacık" yazısını dağlarla birleştirme fikri çok güzel. Ama yazının alt çizgisini dairenin çapı üzerine oturtsanız yani Yuvacık yazısı dairenin üst tarafını kaplasın, mavi gökyüzünde güneş parlasın altını da sırf orman yapın. Ormanın pek çok yerine minik yaramaz defenderlar saklayın (ay yerim ben onları) ;D ;D ;D