KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Biraz kenarda köşede param kalsın istiyorum hocam, durumlar kötü yarın ne getirecek belli olmaz.. Madem elime para geçecek birazını kenara koyayım saklayayım, hem sıkışırsam da babadan para istememiş olurum.
Çağlar işin yoksa gelsene butarafa , Cihanla Ufuğu yokladım onlardan umut yok, şu parkura girelim batmazsak 1 saatlik iş, söz seni sokmayacam , sadece sabit nokta ol bana ;D
Çağlar işin yoksa gelsene butarafa , Cihanla Ufuğu yokladım onlardan umut yok, şu parkura girelim batmazsak 1 saatlik iş, söz seni sokmayacam , sadece sabit nokta ol bana ;D
Neyse yine yattı bugün benim azma işi, yaw çıldırıcam benim çamurlara dalmam lazım ;D
Onur senin arabayla gelirsen biteriz çekmek için en az 100 metre sazlık bataklık arazide yürümek lazım, başlamadan biter macera, Çağlar gelseydi sende gel diyecektim ama olmadı.
;D ;D kar başlamış dışarıda bu sefer tutacak umutluyum ;D
Neyse yine yattı bugün benim azma işi, yaw çıldırıcam benim çamurlara dalmam lazım ;D
Onur senin arabayla gelirsen biteriz çekmek için en az 100 metre sazlık bataklık arazide yürümek lazım, başlamadan biter macera, Çağlar gelseydi sende gel diyecektim ama olmadı.
;D ;D kar başlamış dışarıda bu sefer tutacak umutluyum ;D