KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Denedim emrah artık açmıyor bende, 1 defa açtım sonra küt, senin videoları ztunnel ile seyrettim , indirdim müsaden olursa PB e yükleyeyim. maşşallah o kar 30-40 cm var heralde hiç tınmamış bile.
Denedim emrah artık açmıyor bende, 1 defa açtım sonra küt, senin videoları ztunnel ile seyrettim , indirdim müsaden olursa PB e yükleyeyim. maşşallah o kar 30-40 cm var heralde hiç tınmamış bile.
Dün gece daha da süperdi. Kara girdiğimde kaput tamamen kaplanıyordu. Açtığımız izde yan kısımlar belimize kadar geliyordu ama arabada annem varken video çekemedik. Çığlık çığlığa idi
Şimdi alt kısımlarda 15-20 cm buz tabakası oluştu. Yukarıda kalan kısım anca yarım metre.
Bütün anneler aynıdır bizimki araca biner binmez firene başmaya başlıyor ama ne hikmetse Babam kullanınca sesi çikmiyor halbuli babam tam vukaat aşırı soğuk kanlı firene basmak onun için en son seçenek
Adamlar ne güzel ASD sistemi koymuşlar ama insanları memnun etmek zor ;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:
Bütün anneler aynıdır bizimki araca biner binmez firene başmaya başlıyor ama ne hikmetse Babam kullanınca sesi çikmiyor halbuli babam tam vukaat aşırı soğuk kanlı firene basmak onun için en son seçenek
İlk videoda ağaçların solunda kalan kısım temizlenmiş. Biz sağ tarafa girdiğimizde orada yürüyen bir çift bu manyaklar ne yapıyor diye garip garip bakıyorlardı.
İkincisi kalıcı konutların ortasında boş bırakılmış bir kısım. Yazın yeşil oluyor. Çocukların futbol sahası