KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bende pazar günü gırtlağıma kadar kara gömülüp hevesimi aldım.Işık dağına gitmiştik.yaklaşık 8 saatlik zorlu bir yürüyüşten sonra rüzgardan nefes alamadığımız zirveye çıktık. Video ları izlerken bembeyaz tertemiz karlar dururken arkadaşların çamurlarda debelenip keyf alıp eğlendik demelerini biri bana anlatsın. : : :
Bende pazar günü gırtlağıma kadar kara gömülüp hevesimi aldım.Işık dağına gitmiştik.yaklaşık 8 saatlik zorlu bir yürüyüşten sonra rüzgardan nefes alamadığımız zirveye çıktık. Video ları izlerken bembeyaz tertemiz karlar dururken arkadaşların çamurlarda debelenip keyf alıp eğlendik demelerini biri bana anlatsın. : : :
Bu sözü çoook tuttum.Mete Hocanın arazi şeysi ni kullanmakta hoşuma gitti.gerçi şimdi hatırlamadığım bir sürü talimatları olmuştu.dönmeden önce direksiyonu o tarafa çevir direksiyon boşluğunu al.durdurmaya karar verdiğinde frene önceden bas hemen durmaz .... gibi ama genede basitliği nostalji yaşatmıştı bana.