7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,434,658
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Anaaa dedemi yakaladım sonunda ;D ;D ;D ;D ;D

Len senin servisin yokmu bu saatte ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Allahıma şükürler olsun Yaşıyor Dedem, bide uzun uzun cevap vermiş ;D ;D ;D

Veririm yahu niye vermeyim.. Hatta şimdi cep telefonumu bulup birde açarımki ohhhhhh Daha ne

Herkese günaydın.

Yavuz, ellerine sağlık, video show yapmışsın, gözüm gönlüm açıldı sabah sabah

Günaydın

Ben geldim, ofisteyim

Ankaradaki tüm 7/24 dostlarıma çok teşekkür ederim, birlikte çok güzel vakit geçirdik. Ankara'ya taşınasım geldi ;D

Bende pazar günü gırtlağıma kadar kara gömülüp hevesimi aldım.Işık dağına gitmiştik.yaklaşık 8 saatlik zorlu bir yürüyüşten sonra rüzgardan nefes alamadığımız zirveye çıktık. Video ları izlerken bembeyaz tertemiz karlar dururken arkadaşların çamurlarda debelenip keyf alıp eğlendik demelerini biri bana anlatsın. : : :

SDC' Alıntı:
Günaydın

Ben geldim, ofisteyim

Ankaradaki tüm 7/24 dostlarıma çok teşekkür ederim, birlikte çok güzel vakit geçirdik. Ankara'ya taşınasım geldi ;D

Taşınasınmı geldi geçer geçer Geçici bi hastalık önemli değil Aspirinle bile geçer

Elbette anlatırız komutanım ama terios la olmaz ;D ;D

SDC' Alıntı:
Günaydın

Ben geldim, ofisteyim

;D ;D ;D hoşgittin, boşver ya Ankarayı napıcan, videoda Onurla demiyormusnuz ;D ;D ;D

-SDC: Acıdım size ofroyt yaptığınız yere bak.
-fastjunkie: Abla burası çölden sonraki nokta..

nkurtkaya' Alıntı:
Herkese günaydın.

Yavuz, ellerine sağlık, video show yapmışsın, gözüm gönlüm açıldı sabah sabah

Cihan gelsin videoların kritiğinide yaparız ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Elbette anlatırız komutanım ama terios la olmaz ;D ;D
walla ben ofroyd u izlemesini yada başkasının aracında başkasının kaptanlığında olursa seviyorum ;D ;D ;D

Arkadaşların defender muhabbetinden sonra yaw bende ilerde arabayı değiştirdiğimde,arazi şeysimi alsam diye aklımdan geçiyor ??? ??? sonra da çamur videolarını görünce bendemi bööle olacağım diye gözüm korkuyor.

aslankurt72' Alıntı:
walla ben ofroyd u izlemesini yada başkasının aracında başkasının kaptanlığında olursa seviyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Meşhuur bir inculuz ata sözü daha "En iyi Landrover arkadaşının Landrover ıdır" ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Meşhuur bir inculuz ata sözü daha "En iyi Landrover arkadaşının Landrover ıdır" ;D ;D
Bu sözü çoook tuttum.Mete Hocanın arazi şeysi ni kullanmakta hoşuma gitti.gerçi şimdi hatırlamadığım bir sürü talimatları olmuştu.dönmeden önce direksiyonu o tarafa çevir direksiyon boşluğunu al.durdurmaya karar verdiğinde frene önceden bas hemen durmaz .... gibi ama genede basitliği nostalji yaşatmıştı bana.